Ortaköy Düğün Salonu’nun temeli atıldı

Ortaköy Düğün Salonu’nun temeli atıldı
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ortaköylü hemşerilerine verdiği söz üzerine 4. Ortaköy Börek Festivali’nde Ortaköy Düğün Salonu’nun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyor. Ortaköylü hemşerilerinin mahallede asker gecesi, kına ya da düğün yapmak için bir salon istemeleri üzerine çalışmaları başlatan Başkan Işıklar, 4. Ortaköy Börek Festivali’nde Düğün Salonunun temelini attı. Temel atma törenine; Silivri Kaymakamı Salih Keser, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ortaköy Eski Belediye Başkanı Erdinç Tabak, Ortaköy Muhtarı Fedai Güzdemir, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve Ortaköylüler katıldı.

Işıklar; "mahallemize hayırlı olsun”

Silivri Belediyesi Ortaköy Düğün Salonu’nun çok amaçlı olarak kullanılacağını ifade eden Başkan Işıklar; "Bugün bir görevi daha yerine getireceğiz, çok önemli bir ihtiyacı karşılamış olacağız. Dört yıldır ilçemizin her mahallesinde aynı mantıkla başlayan bu değişim bir şehir olma yolunda ortak paydada buluşmak adına yapılıyor. İlçemizi büyük bir geleceğe taşımak konusunda tüm eksiklerimizi tamamlama çabasındayız. Bu süreç devam edecek. Yan tarafta camide namaz kılınırken, burada düğün yapılması bir çelişki olarak görülmesin. Türk milleti ölümü, kederi, mutluluğu, sevinci bir arada yaşayan, her iki durumu da büyük bir olgunlukla kabul edip, sindirebilen büyük bir millettir. Biz sosyal ihtiyaçlarımızla, inançlarımızı, geleneklerimizi aynı ortamda yaşama olgunluğunu sahibiz. Düğün Salonumuzu çok amaçlı olarak kullanacağız. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.