Oymak’tan Geleneksel iftar yemeği

Oymak’tan Geleneksel iftar yemeği
Oymak; ” Önümüzde 10 Ocak gazeteciler günü var.O gün yine beraber olacağız.Sanırım meclis üyesi olarak bu size sondan bir önceki sözüm olacak.Bundan sonra siyaseti büyük bir ihtimalle meclis üyesi düzeyinde yapmayacağım”
Küçükçekmece CHP’nin calişkan ve basarili Meclis Üyesi, basin dostu Oruç Oymak la basın mensupları cok keyifli bir iftar yemeginde yine bir araya geldiler.Oymak geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemegini bu yıl da Avcılar Büyükşehir Belediyesi tesislerinde verdi.

Her yıl geleneksel olarak gazetecilere iftar yemegi veren CHP Meclis Üyesi, bu yılda gelenegini bozmadı. Basın gününde ve Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da yerel basın mensuplarıyla bir araya gelip hem gazetecilerin sorun ve sılıntılarına duyarlılığını gösterip cevap olmaya çalışan,hem de basın emekçilerini bir araya getirip onların yanında olduğunu hissettiren bir basın dostu.

Oymak hedef büyüttü

Güzel ve nezih bir iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Oymak Siyasette Hedefinin büyük olduğunun da sinyalini verdi. Oymak konuşmasında; “Buradaki mozayiğın tüm türkiyeye örnek teşkiketmesini diliyor ve katılımızız için hepinize saygı ve sevgilerimi snuyorum.
Dört yılda bir çıktığımız bu maratonda beni asla yalnız bırakmayan siz degerli basın mensuplarına teşekürlerimi,şükranlarımı sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Aynı zamanda burada meclis üyesi ve il genclik kollarından arkadaşlarım var onlarada katıldıkları için teşekür ediyorum.Amacımız birlik beraberliğimizi yüçeltmek,dostlugumuzu pekiştirmek.İleriye dönük halkımız ve ülkemiz için yararlı oluşum ve gelişimlere vesile olmaktır.Yine önümüzdeki 10 Ocak gazeteciler günü var.O gün yine beraber olacagız. Sanırım meclis üyesi olarak bu size sondan bir önceki sözüm olacak.Bundan sonra siyaseti büyük bir ihtimalle meclis üyesi düzeyinde yapmayacagım” diyerek hedefini büyük olduğunun sinyalini de vermiş oldu.
Konuşmanın ardından Oymak sofra duvası yapıtıktan sonra davetliler dışarda toplu hatıra poz verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.