Özcan Işıklar eğitimcilerle buluştu

Özcan Işıklar eğitimcilerle buluştu
Silivri Belediye Başkanı Işıklar, eğitimcilerle pazar kahvaltısında bir araya geldi.
Kültür Merkezi eğitimcileriyle pazar kahvaltısında bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Işıklar, kültür ve sanat faaliyetlerinin daha ileriye taşınması konusunda eğitimcilerin fikir ve önerilerini dinledi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz Pazar günü Kültür Merkezi eğitimcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya eğitimcilerin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Kartal da katıldı.

“KÜLTÜR VE SANATI SİZLERLE DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

İlçede kültür ve sanat faaliyetlerinin daha da yoğunlaşacağını ifade eden Işıklar; “Belediyecilik artık yol yapmak, mühendislik işleri ile uğraşmak değil. Günübirlik yaşantımızı iyileştirip, geleceğe taşıyan bir anlayışla çalışıyoruz. Bunu da kültür ve sanatla yapacağız. Daha fazla kişiye, daha fazla eve ulaşalım istiyoruz. Sizin çabanız çok önemli, bu bir gönüllülük işi. Biz kolaylaştırıcı ve ön açıcı olacağız. Projelerinizi, öneri ve görüşlerinizi çok önemsiyoruz. Bugüne kadar emek harcayan tüm eğitimcilerimize de teşekkür ediyorum. Bizim kimse ile bir sorunumuz yok, kimsenin memleketiyle, şahsıyla bir problemimiz yok.

Yeni dönemde eğitimcilerimizin Silivri’de yaşıyor olmasına ilişkin önceliğimiz, yerelleşme istediğimizden. Çağdaş, insan sevgisini ve cumhuriyet değerlerini savunan, bizi karanlıkların içine çekmek isteyenlere karşı üretken, yaratıcı olacağız. Meydanlarda buluşmayı, birlikte yaşamanın ve Silivri’de yaşamının güzel olduğunu birlikte göstereceğiz. Bu ilçede kültür ve sanatı sizlerle daha da ileriye taşıyacağız. Hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu. Işıklar gerçekleşen toplantıda, Kültür Merkezi’nin daha ulaşılabilir olması için eğitimleri şehrin birkaç yerine dağıtmayı planladıklarını da paylaştı.

EĞİTİMCİLER PROJELERİNİ ANLATTI

Yeni dönem planlamasının yapıldığı toplantıda, her branşın eğitmeni kurslar hakkında bilgiler vererek kültür ve sanat çalışmaları hakkında görüş ve önerilerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.