Özel İdare Daire Başkanları Silivri’de

Özel İdare Daire Başkanları Silivri’de
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın daveti ile, önceki gün Silivri’de gerçekleştirilen yatırımları yerinde görmek ve bir takım incelemelerde bulunmak üzere, İl Özel İdaresi Yatırımlar ve İnşaat Daire Başkanı Ertuğrul Gündüz ve Sağlık Daire Baş

 Daire Başkanlarına ziyaretlerinde, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Turan ve bazı AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

 YENİ MAHALLEYE İMAM HATİP ORTA OKULU

 AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve beraberindeki heyetle birlikte Silivri’de bir takım temaslarda bulunan  Özel İdaresi Daire Başkanları, ilk olarak Cumhuriyet Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere olan 75. Yıl Cumhuriyet Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra Yeni Mahalle’de yapımına başlanan 28 derslikli yeni okulun yapılacağı bölgeye geçerek yetkililerden bilgi aldılar. Burada AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’de dağınık bir şekilde eğitim veren İmam Hatip okullarının Orta okul kısmının bir araya toplanacağı yeni  bir okul yapıldığını açıklayarak, diğer okullarla iç içe eğitim veren İmam Hatip Orta Okullarının burada yapılacak olan 28 derslikli yeni okulla bütünleştirileceğini bilgisini verdi.

HALK EĞİTİM MERKEZİNİN DE BULUNDUĞU OKUL RESTORE EDİLECEK

 İl Özel İdaresi Yatırımlar ve İnşaat Daire Başkanı Ertuğrul Gündüz ve Sağlık Daire Başkanı Fuat Kantarcı Silivri İMKB Meslek Eğitim Merkezi, Halk Eğitim Merkezi ve İmam Hatip Orta Okulu’na hizmet veren binayı da gezerek bir takım incelemelerde bulundu.İncelemeler sonucunda,  oldukça yıpranmış ve bazı bölgelerinde çatlak ve kırıkların olduğu binaya mantolama ve onarım çalışması yapılmasına karar verildi.. Daire başkanlarından oluşan heyet daha sonra 1 milyar liralık yatırım onayı çıkan Silivri Stadını ziyaret etti. Silivri Stadına yapılan ziyarete Silivri Spor Başkanı İhsan Altun’da eşlik etti.  Tadilat kapsamında yapılacak olan çalışmalar için bazı istek ve önerilerini dile getirerek, tadilat kararı için heyete teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.