Özleyiş Topbaş Silivri’deydi

Özleyiş Topbaş Silivri’deydi
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin en önemli sosyal hizmet kurumlarından biri olan Kadın Koordinasyon Merkezi Fahrî Başkan Özleyiş Topbaş, AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve yönetim kurulu üyelerini ilçe konferans salonunda ziy
 Kadın Kolları yönetiminin tamamı tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Özleyiş Topbaş’a çeşitli hediyeler ve meşhur Silivri yoğurdu hediye edildi.

  AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından muhteşem bir şekilde karşılanan Özleyiş Topbaş’a kadın kolları üyeleri büyük ilgi gösterirken Topbaş’a çeşitli hediyeler sundular. Özleyiş Topbaş, yapılan karşılama ve ilgiden dolayı memnuniyetini ifade ederek, İstanbul Kadın Koordinasyon Merkezinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Kadın Koordinasyon Merkezi deprem sonrasında kurulmuş bir merkezdir. O günden bugüne çok büyük değişimler yaşadı. O zaman daha amatörce çalışmalarla başlamış olan Merkez, ikinci ellerin toplanıp ihtiyaç sahiplerine yönlendirildiği daha mütevazı bir yapıya sahipmiş. Tabiî ki erzak yardımları da yapılmış. Yerel seçimlerin hemen sonrasında bizim fahri başkanlığımızda arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara yeniden hız verilmiş oldu. Bizler sorumluklarının bilincinde ve sosyal çalışmaları çok seven insanlar olarak bu alanı kendimize uygun bulduk ve burada farklı bir sistem kurduk. Şu anda bir gelin odamız, büyük bir dikiş atölyemiz, boyama ve geri dönüşüm atölyemiz, ikinci ellerin daha profesyonelce ayrıştırılıp-yıkandığı sanayi türü çamaşır makinelerinin ve kurutma makinelerinin bulunduğu atölyemizle daha geniş bir sisteme geçtik. 7 ekiple başlayan çalışmamız şu anda 35 ekibe ulaşmıştır. İBB'nin desteğiyle yürüyen Kadın Koordinasyon Merkezine gönüllüler de katkıda bulunuyor. Şu anda 140 küsur üzerinde çalışanı olan dev bir sosyal hizmet müessesesine dönüşmüş durumdayız.”dedi. Yapılan siyasi çalışmalarda Silivri’nin adını çok duyduğunu da ifade eden Topbaş, “ Silivri’de kadın kollarımızın yaptığı başarılı çalışmaları duyuyoruz. Ben bu anlamda yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Özleyiş Topbaş, kendisine sunulan ikram ve hediyelerin ardından ilçe başkanlığından ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.