Öztürk’e tebrik ziyareti

Öztürk’e tebrik ziyareti
Ardahan Kültür Evi geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonuna başkan olarak seçilen Hüseyin Öztürk’ü, ziyaret etti.

 Aynı zamanda Türkiye Çorap Sanayiciler Başkanlığını sürdüren ve Rapsodi Çorapların sahibi olan Hüseyin Öztürk’ü makamında ziyaret eden heyette, Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Gürhan Şimşek, Mustafa Şimşir, Ramazan Tan, Ayhan Aydemir, Güven Avşar ve Mihrican Deniz yer aldı.

Yönetimi adına başkan Dağ, başarı dileklerini iletti

Hüseyin Öztürk’e yeni görevinde başarılar dileyen ve hemşerilerinin böyle önemli konumlara geldiklerini görmekten çok mutlu olduklarını söyleyen Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, “Biz Ardahan Kültür Evi olarak, sizlerin böylesi önemli makamlara gelmenizden mutluluk duyarız. Uzun yıllardır sektörünüzde büyük mücadeleler içerisinde olduğunuzu biliyor ve sizi takip ediyoruz. Biz her zaman hemşerilerimizin arkasındayız. Sizinde derneğimize sunduğunuz katkılar ortada. Karslı işadamı olarak, Ardahan Kültür Evi’ne sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı.

Öztürk, “Elimden geleni yapmaya her zaman hazırım”

Bu ziyaretin kendisini onurlandırdığını söyleyen Hüseyin Öztürk ise Ardahan Kültür Evi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Öztürk, “Derneğimizi ve çalışmalarını takip ediyorum. Her zaman hemşerilerinizin yanında olduğunu biliyorum. Bu manada bende sizleri kutluyorum. Kars-Ardahan benim için birdir. Birbirimize daima destek olmalıyız. Bu manada geçtiğimiz yıllarda sizin öncülüğünde Esenyurt Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tüm il derneklerini de kapsayan festivallinizi çok anlamlı bulmuştum. Bunun yanı sıra düzenlediğiniz eğitim çalışmalarını da çok önemsiyorum. Dernek için elimden ne gelirse her zaman yapmaya hazırım’ dedi. Öztürk, ayrıca ilerleyen dönemlerde gerçekleşecek sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu ve bu projelerde Ardahan Kültür Evi’nin de yer almasını istedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.