'Pişmanız ama şikayetçi değiliz'

'Pişmanız ama şikayetçi değiliz'
İlişkiye girdikleri erkek arkadaşları, kendilerini terk edince polise şikayet ettiler
SAMSUN'da yaşları 14 ve 15 olan iki genç kız, cinsel ilişkiye girdikleri erkek arkadaşları, kendilerini terk edince polise şikayet etti. 22 yaşındaki Necati T. ile amcasının oğlu 20 yaşındaki Ünal T. tutuklandı. İki kız duruşmadaki ifadelerinde kendi rızalarıyla cinsel ilişkiye girdiklerini söyleyerek, "Yaşadığımız bu olaydan dolayı çok pişmanız. Ama şikayetçi değiliz" dedi. 30'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan iki kuzen ise suçlamaları reddetti.

Samsun'da geçen yıl Eylül ayında 14 yaşındaki M.A ve arkadaşı 15 yaşındaki N.A, Gazi Devlet Hastanesi'nin kantininde Ünal T. ve Necati T. ile tanışarak arkadaş oldu. 3 hafta sonra M.A ve N.A., Necati T. ile birlikte ormanlık alana gitti. Burada N.A otomobilde beklerken, M.A., gönül ilişkisi yaşadığı Necati T. ile cinsel ilişkiye girdi. Bu olaydan bir kaç gün sonrada Ünal T. ile Tekkeköy İlçesi'ne götürdüğü kız arkadaşı N.A ile mağarada ilişkiye girdi. Küçük kız çocuklarıyla bir kaç kez cinsel ilişkiye giren amca çocukları, geçen yıl Kasım ayında kız arkadaşlarının yanında başka erkekler görünce ilişkilerini bitirdi. Bunun üzerine iki kız durumu ailelerine anlattıktan sonra polise giderek sevgililerini şikayet etti. Gözaltına alınan Ünal T. ve Necati T. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, haklarında 15 yaşından küçük mağdurelerle rızalarıyla birden çok cinsel ilişkiye girmek ve cinsel amaçlı olarak hürriyetlerini kısıtlamak suçlarından 30'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Duruşmada ifade veren sanıklardan Ünal T., N.A'nın kız arkadaşı olduğunu söyleyerek, "Zaman zaman buluşup gezerdik. Bazende öpüşüyor ve sevişiyorduk. Ancak cinsel ilişkiye girmedik" dedi. Necati T. ise, kız arkadaşı olan M.A ile cinsel ilişkiye girmediğini ileri sürerek, "Sadece 2-3 kez öpüştük. Başka bir şey yapmadık. Kendilerinden ayrıldığımız için bize iftira atıyorlar" diye konuştu.

Duruşmaya katılan M.A, kendi rızasıyla Necati T. ile 2 kez cinsel ilişkiye girdiğini söyleyerek, "Bana her hangi bir şekilde zor kullanmadı. Kendisiyle her buluşmamızda sevişiyorduk. Ancak 2 kez cinsel ilişkiye girdik. Şimdi yaptıklarımdan pişmanım ama sanıklardan şikayetçi değilim" dedi. Arkadaşının ifadelerine katılan N.A da, Ünal T.'nin kendisini cinsel ilişkiye girmek için zorlamadığı söyleyerek, "Ünal'ı sevdiğimden kendisiyle 3 kez cinsel ilişkiye girdim. Arkadaşımın dediği gibi yaşadıklarımdan dolayı pişmanım ama sanıktan şikayetçi değilim" diye konuştu. Diğer taraftan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı ve Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim dalı Başkanlığı tarafından verilen raporda, genç kızların olay nedeniyle ruh sağlıklarının bozulmadığı belirtildi. Mahkeme sanıkların tutukluluk haline devam karar verip, gelmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.