Platformdan belediye başkanlarına ziyaret

Platformdan belediye başkanlarına ziyaret
Ağrı Dostluk Platformu; Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziya

Ağrı Dostluk Platformu ve Mert Şirketler Gurubu Başkanı Halis Kahriman ve arkadaşları, yaptıkları çalışmaları anlatmak ve yapacakları çalışmalar için destek istemek için belediye başkanlarını ziyaret ediyor. Bir taraftan AK Parti İlçe Başkanlarını ziyaret eden Başkan Kahriman, aynı zamanda da belediye başkanlarını ziyaret ediyor. 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkan Temel Karadeniz, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Sultangazi Belediye Bakanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret eden Ağrı Dostluk Platformu Başkanı Halis Kahriman, İstanbul'da 200 bine yakın Ağrılı hemşerilerinin bulunduğunu ve kent ekonomisine büyük bir katkıda bulunduklarını söyledi.
Büyük bir dayanışma gecesine hazırlanıyoruz 

Yüreklerinin bir tarafının Ağrı ile atarken, bir tarafının da İstanbul için attığını ifade eden Başkan Halis Kahriman, İstanbul'da bulunan Ağrılı dernekleri ve kanaat önderlerini bir platform altında toplamaya çalıştıklarını, bugünü kadar ciddi çalışmalar yaptıklarını, önümüzdeki günlerde onbinlerce Ağrılıyı bir araya toplayacak büyük bir dayanışma gecesi yapacaklarını, bunun için belediye başkanları ve ilçe başkanlarına seri ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
Çözüm sürecini destekliyoruz!

İstanbul'un dünyanın en önemli metropol kentlerinden biri olduğunu ve binlerce yıllık tarihi ile dünyanın en önemli kültür kentlerinden biri olduğuna dikkat çeken Kahriman, Ağrılı hemşerilerinin aynı zamanda birer İstanbullu olarak, yaşadıkları her ilçede kente sahip çıktıklarını ve sahip çıkmaya devam edeceklerine belirterek gazetemize yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

Ağrı Dostluk Platformu olarak, İstanbul'da 200 bin hemşerimizle ciddi bir ağırlık oluşturuyoruz. Özellikle ülkemiz çok önemli bir dönemeçten geçiyor. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması hem ülke ekonomisini hemde İstanbul ekonomisini şaha kaldıracak. Savaşa, teröre harcanan kaynaklarımızın ekonomiye aktarılmasıyla beraber insanlarımıza iş, ekmek ve yeni iş sahaları olarak geri dönecek. Çözüm sürecinin başarıya ulaşmasıyla, içeriye dönük boşa giden enerjimiz ortaya çıkacak. Kardeşliğimiz pekişecek. Ve bu ülkede kim çözüm sürecine destek veriyorsa, destekliyorsa, mimarı ise biz o'nu desteklemeye devam edeceğiz. AK Parti iktidarı elini taşın altına koymuş, büyük siyasi risk üstlenerek, çözüm sürecini, barış ve kardeşlik projesini hayata geçirmeye çalışıyor. Ağrı Dostluk Platformu olarak AK Parti iktidarının yanında olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz. İstanbul'da AK Parti teşkilatlarını ve belediye başkanlarını ziyaret ederek neler yaptığımızı anlatıyor ve yapacaklarımız için destek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.