Polis şiddetine Erdoğan primi

Polis şiddetine Erdoğan primi
Gezi Parkı direnişinde şiddet kullanan polisler 24 yevmiye ile ödüllendirilecek.
Başbakanın talimatıyla Gezi Parkı direnişinde şiddet kullanarak 3 kişiyi öldüren, 11 direnişçinin gözünü çıkaran, 61'i ağır yaklaşık 8 bin 38 kişiyi yaralayan polisler 24 yevmiye ile ödüllendirilecek

GAZA,COPA PRİM

Yurt, Gezi Parkı direnişlerinde binlerce insanın yaralanmasına, gözlerinin çıkmasına neden olan ''orantısız çalışan Çevik Kuvvet polisinin'' ödüllendirileceğini ortaya çıkardı. Polislere, 24 yevmiye tutarında prim verilecek.

BİN 80 İLA 4 BİN LİRA

Buna göre 5 yıllık polis 80, 15 yıllık ise 4 bin 800 lira ödül alacak. Ancak, ''orantısız çalışan'' polisler ödüle karşı tepkili. Haftalarca aralıksız biber gazı sıkan, göstericileri yerlerde sürükleyen polis parayı az buldu.

Taksim Gezi Parkı olaylarında yaşanan polis şiddeti İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından 'mükafatlandırıldı.'İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, çalışanlarına 24 maaş taltif (aylık arttırma) verildi. Verilen ödülün taban maaş üzerinden hesaplandığını belirten polisler, bu rakamın ''5 yıllık memur için 45 TL yani toplamda 80 lira, 15 yıllık memur için 200 lira 4 bin 800 lira,rütbelilerde ise bu miktar daha yüksek'' olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.