Ramazan Ilgın’ın baba acısı

Ramazan Ilgın’ın baba acısı
Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın’ın babası İbrahim Ilgın (83) yaşama veda etti.

Çatalca Kadastro Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra yine Çatalca’da taksi esnaflığı yapan, ilçenin tanınan simalarından İbrahim Ilgın yaşama veda etti. 83 yaşında hayata gözlerini yuman baba Ilgın’ın ani vedası başta ailesi olmak üzere sevenleri tarafından büyük üzüntü ile karşılandı.

24 Haziran 2016 Cuma günü sabah saatlerinde Çatalca Kaleiçi Mahallesi’ndeki evinde aniden rahatsızlanan İbrahim Ilgın, yakınları tarafından çağrılan ambulansla Çatalca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada doktorların müdahalesine rağmen yaşama döndürülemeyen İbrahim Ilgın, 83 yaşında yaşama veda etti.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın’ın da babası olan İbrahim Ilgın aynı gün Çatalca Ferhatpaşa Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kaleiçi Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defin edildi. Cenaze töreninde hayli üzgün olan Ramazan Ilgın ve yakınları taziyeleri kabul ederken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da cenaze töreninde Ilgın Ailesi’ni yalnız bırakmadı. Cenaze törenine Belediye Başkanı Cem Kara olmak üzere, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, ilçedeki siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, muhtarlar, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, Çatalca Belediyesi personeli, dostları ve sevenleri katılarak, baba İbrahim Ilgın’a son görevlerini yerine getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.