Samsunlular canlı yayında buluştu

Samsunlular canlı yayında buluştu
İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) tarafından, Esenyurt Kültür Merkezinde Samsunluların buluştuğu bir gece gerçekleşti. Samsun AKS TV’nin canlı yayın yaptığı programa İSDEF başkan vekili ve YAP 1 İnşaat yönetim kurulu başkanı Abdullah Alkan gec

Esenyurt Kültür Merkezinde Samsun AKS TV’nin hazırladığı stüdyo programına konuk olan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu canlı yayın aracılığı ile tüm yurttaki Samsunluları selamladı. AKS TV’nin canlı yayın konukları İSDEF Başkanı Fikret Bıyık, YAP1 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İSDEF başkan vekili Abdullah Alkan, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve İSDEF başkan yardımcısı Sezai Güntav, Samsunlu yerel sanatçılar ve çok sayıda Samsunlu vatandaş katıldı.
Gurbetten Samsun’a Esenyurt
Moderatörlüğünü Yıldıray Baş’ın yaptığı “Gurbetten Samsuna” programında, İSDEF genel sekteri Bahri Gökmen’in yaptığı açılış konuşması ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Samsunlulara tahsis edilen dernek merkezinin tanıtımı gerçekleşti.
Başkan Kadıoğlu “ İnsan odaklı hizmet ediyoruz”
Esenyurt Kültür Merkezinde Samsun AKS TV’nin canlı yayın konuğu olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında ilçenin dünden bugüne gelişimi hakkında bilgi verdi. Başkan Kadıoğlu “ Esenyurt’u modern bir kente dönüştürmek için inşa ediyoruz. Esenyurt’a yaşayan insanlarımız bu devasa köyün nasıl yaşanabilir bir şehre dönüştüğünü biliyorlar. Ekonomik dengelerin nasıl değiştiğini görüyorlar. Bugün Türkiye genelinde ilk 18 ilçenin arasına 8 yıl içinde yükselmiştir. Türkiye’de en fazla yatırım yapan, bütçe bakımından Türkiye’de ikinci sırada yer alan ve kentsel dönüşümünü %60 tamamlayan bir ilçe konumundadır. Hizmet etmeyi ve insan odaklı hizmet etmeyi seviyorum. Bu sebeple var gücümle hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğim. İnsanların ihtiyaçları ve yaşam şartları doğrultusunda daha çok hizmet projelerimiz olacaktır” dedi.
Abdullah Alkan “ Esenyurt artık yurt dışında tanınıyor”
Başkan Kadıoğlu ardından programa sponsor olan YAP1 İnşaat Yönetimi Kurulu Başkanı Abdullah Alkan söz alarak, İstanbul Samsun Dernek Federasyonu’na verdiği desteklerden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na dolayı teşekkür etti. Alkan “ Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu yapmış olduğu hizmet projeleri ile Esenyurt’u İstanbul, Türkiye ve hatta yurt dışına kadar modern bir şehir olarak tanıtmıştır. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Fikret Bıyık “ Samimi olarak seviyoruz”
Abdullah Alkan’ın konuşması ardından İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Başkanı Fikret Bıyık yaptığı konuşmasında, “Esenyurt ’ta Samsunlular olarak Belediye Başkanımızı hizmetlerinden dolayı samimi duygularımız ile seviyoruz. Samsunlular olarak bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Bugün tanıtımını yaptığımız dernek yerimizde bunun ispatıdır. Samsunlular olarak bugün çok gururluyuz” dedi.  
Konuşmalar ardından, İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Başkanı Fikret Bıyık tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na hizmet ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Güntav “ Türkiye’nin cazibe merkezi oldu”
Gecenin ana sponsoru olan YAP1 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alkan’ın plaketini, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Başkan Yardımcısı Sezai Güntav takdim etti. Güntav “ Esenyurt’u 8 yıl içinde adeta Türkiye’nin cazibe merkezi haline getiren Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, bugüne kadar Samsunlulara desteğini esirgememiştir. Federasyonumuz için tahsis edilen yer için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.              

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.