Seçkinlerin tercih ettiği mekan

Seçkinlerin tercih ettiği mekan
İşletmeciliğini MHP Beylikdüzü il genel meclis üyesi ve Güreş Ağası İskender Duriç’in yaptığı Kaptan-ı Derya Restaurant misafirlerine yılbaşı gecesi için unutamayacakları çok özel bir program hazırladı.

Kaptan’ı Derya Restaurantın Eşsiz Deniz manzarası eşliğinde 2013’ü karşılamanız için müzikli ve birbirinden lezzetli menülerin yanında, evinizin rahatlığını yaşatan misafirperverliğiyle, sizleri özel bir yılbaşı programı bekliyor.
Dolu, dolu yılbaşı menüsü
Beylikdüzü Gürpınar Armuttarla mevkiinde bulunan Kaptanı Derya Restaurantta Zengin çeşitli sıcak soğuk ara yemekler ve ana yemek olarak yılbaşının vazgeçilmezi, özel sosla hazırlanan fırında hindi veya tercihinize göre taze balık çeşitleri ikram ediyor. Ayrıca Kaptanı Derya Restaurantta Hazal ve orkestra Ekşi 6 kişilik muhteşem Ekibinin müziği eşliğinde 2013’ü karşılarken sevdiklerinizle birlikte unutulmaz ve coşkulu bir gece yaşayacaksınız.


Seçkinlerin tercih ettiği mekan
Kaptan-ı Derya’nın kuruluş tarihi çok eski olmamasına rağmen İstanbul’un en seçkin balık restaurantlarından biri haline gelmiştir. Eşsiz manzarası, şehrin kalabalığından uzaklığı ve özenle hazırlanan balık, meze ve et sunumları buna en büyük etkendir. Kaptan-ı Derya yıllardır konuklarının memnuniyetini ilk sırada tutup güler yüzlü, dinamik, eğitimli, ve yılların birikimiyle donanmış kadrosuyla sizlere en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşamaktadır.
Restaurant’ın müdavimleri arasında birçok tanınmış iş adamı, gazeteciler, politikacılar ve sanat dünyasından isimler bulunmaktadır.  Kaptanı Derya da Ayrıca 100 kişilik sigara içilebilen alan olarak özenle dekore edilmiş kış bahçesi muhteşem deniz manzaralı bahçesiyle hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum