Silivri AK Parti'de zafer coşkusu

Silivri AK Parti'de zafer coşkusu
AK Parti'nin oy oranlarının yüksek gelmesi partide olağanüstü bir hareketlilik başlattı. AK Parti 7 Haziran seçim sonuçlarının aksine açık ara farkla önde gitmesi ile birlikte çok sayıda çok sayıda partili ve vatandaşlar sokaklara döküldü.


İlçe Başkanlığı önünde toplanan ellerindeki Türk Bayrakları ve parti bayraklarıyla Atatürk Anıtına kadar yürüdüler. AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, SKM Başkanı Hüseyin Turan ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı yürüyüş sonrasında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Alanda toplanan guruba hitap eden Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu “Korkmadık, çekinmedik, üzülmedik, kapılmadık, Allahın yanında olduğumuza inandık ve mücadelemize devam ettik. Bu zafer Silivri’de AK parti teşkilatlarında emek harcayan, AK Parti sandıklarında emek harcayan, Ak Parti mahallelerinde emek harcayan, cadde cadde sokak sokak dolaşan bu teşkilat başarısıdır. Bu başarı milletvekillerimizin, bu başarı yönetimimizin, SKM’mimizin, meclis üyelerimizin, mahalle başkanlarımızın samimiyeti bu başarı Türkiye’nin günüce inanan, istikrarına inanan siz değerli halkımızın başarısıdır. AK Partimizle Türkiye’nin son 12 yıllık istikrar dönemine güvenen ve bu dönemde sandıklarda AK Partiye oy veren bütün seçmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Diğer siyasi partilere de oy veren bütün Türkiye Cumhuriyeti halkımızı selamlıyorum ”dedi.

“Bugün duygularımızı ifade edecek cümleler bulamıyorum” diyerek kısa bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da “Bugün bizim insanımız, kardeşliğimiz kazandı, birliğimiz kazandı. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün. Allah bin kere razı olsun. Ter döken bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibiyiz, biz bilge adam Ahmet Davutoğlu’nun ekibiyiz. Bu Ak davada Durmak yok yola devam diyoruz.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Atatürk anıtı önünde toplanan grup geldiği yolu kullanarak AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına yürüdü.

KAYNAK: SHA.COM.TR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.