Silivri AK Parti Esnafı ziyaret etti

Silivri AK Parti Esnafı ziyaret etti
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Silivri’de esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler AK Parti Silivri ilçe başkanı Metin karakaş, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyelerinden oluşan kalabalık bir gurupla gerçekleşti. Ziyaretlerde esnafa üzerinde Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı yazan büyük boy not defterleri ile kalemler hediye edilerek yeni yılda her şeyin güzel geçmesi temennilerinde bulunuldu.
Sohbet havasında geçen ziyaretlerde AK Partili heyeti esnaflar sıcak bir şekilde karşılayarak ’’Sizleri sık sık aramızda görüyoruz. Sizden başka hiçbir siyasi parti bizleri bu yoğunlukta ziyaret etmiyor. Sandık başına gittiğimizde bizde bu sıcaklığınızı hatırlayarak oy kullanacağız’’diyerek AK Partililere moral verdiler.
İlçe Başkanı Metin Karakaş ziyaret edilen esnafların her biriyle tokalaşarak yeni yılda sağlık, başarı, mutluluklar temennisinde bulunarak hediye edilmek üzere hazırlanan üzerinde Ak Parti İlçe Başkanlığı yazan defterlerden ve kalemlerden hediye etti. Karakaş ‘’Sizlere çeşitli vesileler yoluyla ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu sıcak karşılamanız bizim yaptığımız hizmetlerin en güzel hediyesi. Amacımız sizlerin memnuniyeti. Karşılayacağımız 2013 yılında her şeyin gönlünüzce geçmesini diliyorum.’’ Dedi.
 Silivri’nin muhtelif yerlerinde gerçekleşen programda vatandaşlarla da ayak üstü sohbet edilerek bine yakın esnafın ziyareti gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.