TARİH ÖĞRETMENİ HACI TOSUN’A ANLAMLI ZİYARET

TARİH ÖĞRETMENİ HACI TOSUN’A ANLAMLI ZİYARET
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara İTO Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde tarih öğretmeni Hacı Tosun’u ziyaret etti.

 Ziyareti önemli kılan mesele ise 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ydü. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, azmederek başaran ve başarılı öğrenciler yetiştirmek için çalışan meslektaşını ziyaret etti.

 

 

Küçük yaşlarda geçirmiş olduğu bir trafik kazası sonrasında görme kaybı yaşayan tarih öğretmeni Hacı Tosun’u okulunda ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Sayın öğretmenim sizi kutluyorum ve tebrik ediyorum. Gerçekten büyük azim göstererek mesleğinize devam ediyorsunuz” dedi.

 

 

TARİH ÖĞRETMENİ HACI TOSUN: “ENGELLİLER İÇİN ÜZERİME DÜŞEN BİR GÖREV VARSA EMRİNİZE AMADEYİM”

 

 

Tarih öğretmeni Hacı Tosun da, “Türkiye’de nüfusun yüzde 12.9’u yani 8.5 milyonluk bir kesimi engelli. Ama sokağa çıktığımızda engelli vatandaşlarımızı göremiyoruz. Bugün ben sizi ziyaret etmek isterdim fakat siz buraya geldiniz. Ben sizden cesaret buldum. Çatalca’da engellilerin sorunlarının çözümü noktasında üzerime düşen bir görev varsa, emrinize amadeyim.” dedi.

 

 

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI CEM KARA: “SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZDA HANGİMİZİN ENGELLİ OLACAĞINI BİLEMEYİZ”

 

 

Ülke genelinde engelli vatandaşların sorunlarının çözümü için alınan tedbirlerin arttırılması gerektiğini dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da; “Şu an sokağa çıktığımızda hangimizin engelli olacağını bilemeyiz. Her an hepimiz engelli olabiliriz. İlçemizde engelli vatandaşlarımız için farkındalık yaratmaya çalışıyoruz.

Ramazan ayında iftarlarımızı engelli vatandaşlarımız ile açıyoruz. Engelli vatandaşlarımız için asker uğurlama törenleri tertip ediyoruz. Piknikler düzenliyoruz, bölgemizde eğitim veren kurumlarda dans gösterisi, müzik gösterisi yapan engelli vatandaşlarımıza ev sahipliği yapıyoruz. Bunları ilçemizdeki engelli vatandaşlarımıza örnek olsun diye, eve kapanmasınlar diye yapıyoruz. Belediye olarak ticaret yapabilecek engelli vatandaşlarımız için yer de tahsis edebiliriz.” dedi.

 

 

Tarih öğretmeni Hacı Tosun’a görevinde başarılar dileyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, öğretmene bir de hediye verdi. Meslektaşları ile de sohbet etme imkanı bulan Başkan Cem Kara, ziyaret sonrasında Özel Kayra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın İTO Çok Programlı Lisesi'ndeki ziyaretine Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.