Teber’e Tam Destek...

Teber’e Tam Destek...
“İkitelli Organize Sanayii’den Abdullah Teber’e Tam Destek”

2013 yılının Mart ayında yapılacak olan İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde İTO başkanlığına aday olduğunu açıklayan Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Tebplast’ın Sahibi Abdullah TEBER, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlediği toplantıda Bölge Başkan Vekili Nihat TUNALI ve bölgede bulunan 37 kooperatif ve sanayi sitesi başkanının tam desteğini aldı.
S e k t ö r ESKOOP Sanayi Sitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya İkitelli’deki Plastik-Kauçuk sektörü üyeleri, Tuzla Organize Bölge Başkanı Bilal Hancı, PAGEV Başkanı Mehmet Uysal, PÜKAP Başkan Yardımcısı İlker TEOMAN, İkitelli Organize Sanayi Bölge Başkan Vekili Nihat TUNALI, bölgesindeki kooperatif başkanlarıyla birlikte katılarak Abdullah Teber’i desteklediler. Toplantıya katılanlara hitap eden TEBER “Meslek kuruluşumuz İTO seçimleri 2013 yılı Mart ayında yapılacak. İki dönem İTO Başkanlığı yapan
Murat Yalçıntaş Bey yasa gereği yeniden aday olmayacak. 

Sizlerin de teşviki ve desteği ile ben İTO Başkanlığına adayım. diyerek şöyle devam etti. “Sektörün içinden geliyorum. Büyüğünden en küçüğüne kadar bütün firmaların temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Sanayici ve ticaret erbabı olarak sorunlarınızı, isteklerinizi biliyorum. Çünkü sorunlarımız ortak, isteklerimiz ortak, beklentilerimiz ortak” dedi ve toplantıya katılan işadamları ve yöneticilere teşekkür etti.
Toplantıya katılan misafirler de Abdullah Teber’i tebrikederek, kendisini desteklediklerini iletip, başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.