Tecavüzden 4 saat sonra kendine geldi

Tecavüzden 4 saat sonra kendine geldi
Aşırı alkollü turisti eve bırakma vaadiyle kandırdı!..

 MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, 20 yaşındaki İngiliz turist Samantha Legiht F., kendisini motosikletiyle otele bırakma vaadiyle kandıran bir kişinin tecavüzüne uğradığını ileri sürerek polise şikayetçi oldu.

Bir hafta önce arkadaşlarıyla Marmaris’i tatile gelen İngiliz Samantha Legiht F., dün gece eğlenmek için Barlar Sokağı’na gitti. Saat 04.00’da kadar eğlenen genç kız, Tepe Mahallesi’ndeki oteline dönmek için yürümeye başladı. Bu sırada, iddiaya göre, yanına lüks motosikletiyle yaklaşan bir kişi, kendisini oteline kadar bırakmayı teklif etti. Aşırı alkollü olan Samantha Legiht F., kendisini rehber olarak tanıtan motosikletliyle bir süre sohbet ettikten sonra teklifini kabul etti. Aldığı alkolün etkisiyle kendinde olmayan genç kızı motosikletle kişi, Marmaris’e 8 kilometre mesafadeki Datça Yolu Değirmenyanı Mevkisi’ndeki ormanlık alana götürüp, tecavüz etti.

Dört saat sonra kendine gelen Samantha Legiht F., perişan halde 20 metre mesafedeki yola çıkıp, bir minibüse binerek oteline döndü. Genç kız daha sonra yaşadıklarını anlattığı arkadaşları ve otel görevlileri ile Çarşı Polis Merkezi’ne gidip, kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü kişiden şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesine başvurulan Samantha Legiht F.’nin daha sonra sevk edildiği Marmaris Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünde de tecavüze uğradığı belirlendi. Genç kız, daha kapsamlı rapor için Muğla Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Polis, tam olarak eşkal veremeyen İngiliz’e tecavüz ettiği iddia edilen motosikletli tecavüzcünün yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

YİNE MOTOSİKLETLİ TECAVÜZCÜ İDDİASI

Tecavüz olayı akıllara, 2008 yılında Marmaris’te 3’ü İngiliz, 1’i Finlandiyalı 4 kadın turistin benzer şekilde kandırılarak tecavüze uğradıklarını iddia ederek şikayetçi olmalarını hatırlattı. Seri tecavüz olaylarıyla ilgili 37 yaşındaki aşçı H.K. gözaltına alınıp, tutuklanmıştı. 10 ay cezaevinde yatan H.K., serbest bırakılmıştı. H.K.’nin yargılanmasına devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.