Tepecik’te kavşak çalışmaları...

Tepecik’te kavşak çalışmaları...
Büyükçekmece Belediyesi tarafından ilçenin birçok farklı noktasında yapılan ve trafiğin büyük ölçüde rahatlamasına neden olan kavşak çalışmaları devam ediyor.


Çalışmalar kapsamında trafiğin yoğun olduğu Tepecik Çiğdem Caddesi ile kamyonların en çok kullandığı İsmetpaşa Caddesi’nin, Çiğdem Caddesi ile kesiştiği noktaya Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından verilen talimatla 2 ayrı yere dönel kavşak yapıldı. Böylece trafik karmaşasına son verildi.

Bölgelerde yapılan dönel kavşaklar sayesinde o bölgedeki trafik sıkıntılarının ortadan kalktığını söyleyen  Akgün, “Tepecik’te trafiğin en yoğun olduğu noktalardan iki tanesi olan, iki ayrı noktaya dönel kavşak yapılması gerekiyordu. Yaptığımız kavşak çalışmaları sayesinde trafik sorununu en aza indirdik. Bölge denetimine çıktığımda ise bu durumla ilgili vatandaşlardan çok olumlu sözler duyuyorum” dedi. 

Belediye olarak amaçlarının ilçe genelinde halkın daha çağdaş hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak olduğunu belirten Akgün; “2013 yılında da Büyükçekmece’de gereken yerlere yapacağımız kavşak çalışmaları sonucunda tıpkı diğer çalışmalarımızda olduğu gibi trafik akışı hızlanacak ve vatandaşlarımız ulaşım rahatlığına kavuşacaklar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.