Togay Çoban mükellefleriyle buluştu

Togay Çoban mükellefleriyle buluştu
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Togay Çoban, geleneksel hale getirdiği yılsonu mükellefler yemeği için Doğan Restaurant’ta bir davet verdi.

Bu yıl uygulamada değişikliğe giden Togay Çoban mükelleflerini sektörel bazda ayırarak, ilk sırayı mimar, mühendis, müteahhit ve yapı denetim firmaları olan mükelleflerine verdi.

Bölgemizin tanınmış ve sevilen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşaviri Togay Çoban, geleneksel haline getirdiği ve her yıl sonunda mükelleflerine yönelik olarak düzenlediği yemekli davetlerinin ilkini, geçtiğimiz günlerde mühendis, mimar, müteahhit ve yapı denetim firmaları için düzenledi. Esenyurt Doğan Resturant’ta mükellefleriyle bir araya gelen Çoban, davete katılan tüm misafirleriyle bire bir ilgilendi.

“Esenyurt’un gelişiminde emeğiniz var”

Düzenlenen yemekli programıda davetlilere yönelik kısa bir konuşma yapan Togay Çoban, “Aynı sektörde görev yapan dostlarımızı, bugün burada bir arada görmek bizim acımızdan sevindirici bir durumdur. Esenyurt büyüme anlamında gerçekten büyük bir çağ atladı. Esenyurt’un her tarafı şantiye haline dönüştü. Bu da iş ve istihdamın artması sermayenin yükselmesi anlamına geliyor. Esenyurt’un gelişiminde ve bu değişiminde siz değerli sektör çalışanlarının payı büyüktür. Bunu inkâr etmek mümkün değildir. Bu manada Esenyurt’a kattıklarınız ve yaptıklarınız için teşekkür ediyorum. Sizlerle bir araya gelmek için kolay kolay fırsat yakalayamıyoruz. Sizlerle bir arada bulmuşken bir de öneri sunmak istiyorum. Esenyurt, inşaat sektörünün can damarı konuma geldi. Esenyurt’un başarılı olması ve güzel işlerin ortaya çıkması hepimize kazanç sağlayacaktır. Bu yüzden çalışmalarınıza çok daha fazla önem vermelisiniz. Esenyurt son yıllarda gösterdiği başarıyla İstanbul’un 1’ ncisi olmuştur. Bunda sizide emeğiniz vardır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Mükelleflerden Çoban’a teşekkür

Togay Çoban’ın yaptığı konuşmanın ardından Ekyıl İnşaat’ın sahibi Caner Yıldırım’da kısa bir konuşma yaptı. konuşmasıa kendilerini bir araya getiren Togay Çoban’a teşekkür ederek başlayan Yıldırım; “Ticari bağların dostluk bağlarına dönüşmesi çok sevindiricidir. Bu yüzden bizi bir araya getiren Togay Çoban’a teşekkür ediyorum. Bu tip buluşmalar her zaman için fayda sağlayacaktır” dedi.

Caner Yıldırım’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yaparak Togay Çoban’a teşekkür eden Gümüş Mühendislikten Serkan Kaya, böylesi anlamlı bir yemekte bulunmaktan dyduğu menniyeti dile getirdi. Düzenlenen toplantıda ayrıca Çetinkaya Mühendislikten Yaver Çetinkaya, Son Osmanlı İnşaattan Murat Özden ve  Teknik Grup Yapı Denetimden Hakan Kutluata’da kısa birer konuşma yaparak, Togay Çoban’a teşekkür ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.