Toker ailesi minik adımları giydirecek

Toker ailesi minik adımları giydirecek
Başmak Çocuk Ayakkabı ve Aksesuar Mağazası görkemli bir açılış töreniyle Silivri’de hizmete girdi.
 Maral Medya Matbaacılık Şirketinin sahibi Ayseni Toker, medya sektörünün ardından Başmak Çocuk Ayakkabı ve Aksesuar Mağazasını açarak, ayakkabı sektörüne de el attı. Dün görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren Başmak Çocuk Ayakkabı Mağazasının, açılış kurdelesini, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu  ve Maral Medya Matbaacılık Şirketinin sahibi Ayseni Toker birlikte kesti.

Açılışa yoğun katım

Silivri Hacı Pervane Sk. No: 2/C adresinde hizmete giren Başmak Çocuk Ayakkabı ve Aksesuar Mağazasının açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Eski Belediye Başkanlarından Selami Değirmenci ve Hüseyin Turan, Silivri Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Abdullah Yıldırım, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Hayırsever İşadamı Şevket Kotil, Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Av. Emrah Maşalacı, CHP Silivri eski İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, CHP Silivri eski Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Onur, ve çok sayıda davetli katıldı. Açılaşa katılan davetliler Toker ailesine hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da “ Allah yerinizi dar etsin. Allah bol kazançlar nasip etsin” temennisinde bulundu. 

  
Hayırlı olsun…

Maral Medya Matbaacılık bünyesinde bulunan Bölgede Meydan Gazetesi ile medya sektöründe hizmet veren Ayseni Toker, Başmak Çocuk Ayakkabı Mağazasını’da şirket bünyesine katarak, İlçede tespit ettiği bir eksiliği kapatmış oldu. Haberdar Gazetesi Ailesi olarak Ayseni & Nazım Toker çiftine hayırlı olsun diyor,bol kazançlar diliyoruz. 

Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.