Tuncer Dağ aşıkların konuğu oldu

Tuncer Dağ aşıkların konuğu oldu
İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, katıldığı televizyon programında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Kaçkar TV’de yayınlanan Aşıkların Sesi programına konuk olan Dağ, Ardahan Kültür Evi olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek önemli açıklamalarda bulundu.
Aşıklar hünerlerini sergiledi
Geçtiğimiz Cumartesi günü Kaçkar TV’de yayınlanan Aşıkların Sesi programına Ozan Erol Çoşkun, Aşık Kevseri, Kemal Yıldız ve Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ konuk olarak katıldı. Aşıklık sanatının yaşatılması için hazırlanan programda Ozan Erol Çoşkun, Aşık Kevseri ve Kemal Yıldız sazlarını ellerine alarak, karşılıklı olarak hünerlerini sergilediler. Ardahan Kültür Evi başkanı Tuncer Dağ ise programda Aşıklar diyarı Ardahan için yaptıkları çalışmalardan bahsetti.
Çalışmalar hız kazanacak
Dağ Kaçkar TV’de yayılanan programda yaptığı konuşmasında Ardahan için kurulacak Federasyonda yer alacaklarını da belirtterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Esenyurt’ta yapımı tamamlanmak üzere olan yeni dernek binasını kısa sürede açmak istediklerini belirten Dağ, yeni dernek binası ile çalışmalara hız vereceklerini belirtti. Başkan Dağ, ‘Biz derneğimizin yeni yeri ile birlikte Ardahanlılara yakışır çalışmalar içerisinde olmacağız’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.