Türkiye’nin en büyük Bit Pazarı Esenyurt’ ta açıldı.

Türkiye’nin en büyük Bit Pazarı Esenyurt’ ta açıldı.
İstanbul Eminönü’nde bulunan kapalı çarşıdan sonra İstanbul’un en büyük Çarşısı olan Bit Pazarı-Eskidji çarşısı Esenyurt’ta vatandaşın hizmetine açıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, açılış programından önce Esenyurt’ta Bitpazarı- Eskidji dükkânlarını dolaşarak esnaflarla sohbet etti.

Bit Pazarına yoğun katılım
Eskidji Bit Pazarı’nın açılış törenine, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Ünsal Kıraç, Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Metin Karakoç, Serkan Kara,  Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı, arabesk müziğin imparatoru İbrahim Tatlıses eşi Ayşegül Yıldız, Nostalji müziğin kraliçesi Muazzez Ersoy, İşletme sahipleri, İş adamları ve yüzlerce vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Dikran Masis “ Ülkemize yarar sağlayacak”
Programda açılış konuşmasını Bitpazarı konseptinin mimarı ve Eskidji’nin sahibi olan iş adamı Dikran Masis yaptı. Emlak ve Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Masis “ Esenyurt Bitpazarı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sayesinde üç ay gibi kısa bir sürede hayata geçti. Ekonominin ayakta durmaya çalıştığı şu günlerde bu tarz yatırımların yapılması ülkemize yarar sağlayacaktır. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni tesisimizde, katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

Başkan Kadıoğlu “ Yatırım yapanlara teşekkür ediyorum”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “  Türkiye’nin ikinci büyük Çarşı-Pazarını Esenyurt’ta açtıkları ve Esenyurt’un gelişimine katkı sağladıkları için Dikran Masis ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Kadıoğlu “ Ülkemizde  yapımına başlanmış ama daha sonradan bırakılmış,  geri kalmış,  çözümsüz işlerin çözüm adresi biz olduk. Bugün, yeni farklı ama oldukça modern bir olaya tanıklık etmekteyiz. Ben buraya büyük cesaretle gelip yatırım yapan esnaflarımıza ve bu güzel çarşıda emeği geçen herkese teşekkür ederek halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim ”dedi.

Bakan Çağlayan “ Ekonomide kimseye eyvallahımız yok”
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan “ Bugün Türkiye Ekonomisinin gelişmesine katkı sağlayarak güzel bir yatırım yapan ve bu yatırımını Esenyurt Belediyesi sınırları içinde gerçekleştiren Dikran Masis kardeşimi kutlarım” dedi. Sözlerine devam eden Ekonomi Bakanı Çağlayan “ Burada Türkiye ekonomisinin gelişmesini görmekteyiz, Avrupa ve dünya ekonomisi zor durumdayken Türkiye ihracatta şu anda en üst seviyelere çıkmıştır. Bundan on yıl önce IMF’den borç alan bir Türkiye vardı, şimdi ise IMF’e 5 milyar dolar borç veren ve ekonomide kimseye eyvallahı olmayan bir ülke olduk. Buda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi sayesinde olmuştur. Göreve geldiği günden bu yana hem Başbakanımız hem de Ak Partili Belediye Başkanlarıyla ilçelerin nasıl modern bir memleket haline geldiğini görmekteyiz. Bizler ülkemize hizmetkâr olarak geldik, size hizmet için buralarda görevlendirildik. Vatandaşlarımızın her anlamda tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak makamlarda yine bizleriz.  Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında yani 2023’te AK Parti olarak Türkiye’yi en üst seviyelere getirmeyi hedefliyoruz ”dedi.

Muazzez Ersoy mest etti
Eskidji Bit Pazarı açılış töreni, kokteyl ikramı ardından Nostalji müziğin kraliçesi Muazzez Ersoy’un sahne aldığı konser ile devam etti. Ersoy’un söylediği şarkılara protokol konukları ve açılışa katılan yüzlerce Esenyurt’lu eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.