Uzun’un öğrenciler ile futbol keyfi

Uzun’un öğrenciler ile futbol keyfi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un, bu hafta Yakuplu ile Çağdaş Yaşam Prof. Ahmet Merdivenci İlk ve Ortaokulları’na yaptığı ziyaret eğlenceli görüntülere sahne oldu. Başkan Uzun, öğrenciler ile futbol oynayarak, onlarla keyifli vakit geçirdi.

Beylikdüzü’nde bulunan Yakuplu ve Çağdaş Yaşam Prof. Ahmet Merdivenci İlk ve Ortaokulları’nı Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile birlikte ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğretmen ve öğrencilerin yeni yıllarını kutladı.  Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Uzun, onlarla okul bahçesinde futbol ve voleybol oynayarak, keyifli bir vakit geçirdi. Öğretmenlerle gerçekleştirdiği toplantı ile de okul ve genel sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Uzun: “Tiyatro ve Kütüphanelere Öğrencilerimizi Yönlendirelim”

Beylikdüzü Kültür Merkezi ile Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda düzenlenen tiyatrolara öğrencilerin yönlendirmelerini isteyen Başkan Uzun, kütüphane hizmeti de sunduklarını söyledi.Başkan Uzun, Cumartesi günleri Beylikdüzü, hafta içi Çarşamba günleri ise Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikâh Salonu’nda gerçekleşen tiyatrolara, okulların milli eğitime başvurarak katılması gerektiğine değindi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bulunan kütüphanenin de öğrenciler açısından çok amaçlı bir alan olduğunu söyleyen Başkan Uzun, öğretmenlerin bu konuda öğrencileri teşvik edici olmaları husuna dikkat çekti.

Okul Ziyaretleri Devam Edecek

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantılar her Çarşamba günü iki okulda düzenlenmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.