YAĞMURA RAĞMEN EĞLENDİLER

YAĞMURA RAĞMEN EĞLENDİLER
Küçükçekmece Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 8. Uluslararası Göl Festivali’nin ikinci gününe ünlü sanatçı Sinan Özen’in konseri damga vurdu.
 Göl kenarında Hop Dedik Ayhan’ın sunumuyla gerçekleştirilen konseri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcıları başta olmak üzere, binlerce Küçükçekmeceli vatandaş izledi.

 SİNAN ÖZEN’DEN YENİ SINGLE SÜRPRİZİ

 Konserde yeni çıkardığı single’ına ait ‘Yıkılır İstanbul Bu Gece’ ve ‘Adı Aşk’ parçalarını ilk kez seslendiren Sinan Özen, kültür ve sanata verdiği önemden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür ederek, hayranlarına “Yeni single’ımdaki parçaları ilk kez burada sizlere okudum, inşallah beğenirsiniz.”sözleriyle seslendi.  

 YAĞMURA RAĞMEN EĞLENDİLER

 Konser alanını tıka basa dolduran Küçükçekmeceli vatandaşlar Sinan Özen’i yaklaşık 2 saat boyunca sağanak yağışa rağmen büyük bir ilgiyle dinledi. Sanatçının eski, yeni tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden katılımcılar eğlenceli dakikalar geçirdi. Konser boyunca Sinan Özen, ‘Senin Uğruna, Evlere Şenlik, Sigaramın Dumanı’ gibi dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdi.

 Göl Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri kapsamında, misafir ülkeler, Arena Park Avm’de ve konser öncesinde de, Amfi tiyatroda ülkerelerine özgü danslarını sahnelediler. Estonya, Mısır, Şili, Fransa ve Türkiye’nin dans gösterileriyle eğlenen vatandaşlar, ülkelerin tanıtım filmleriyle de kısa bir dünya turuna çıktı.

 Konser sonunda Sinan Özen’e teşekkür ederek plaket veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da, “Yağmur rahmettir, yağmura rağmen buradasınız, buradayız. Bizi bu gece burada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. ”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.