Yakalanınca...

Yakalanınca...
SMS ile 'baskın' talimatı...



Fatih'te de bir diskoya fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine gerçekleştirilen baskında Rus, Moldova ve Özbek uyruklu 20 kadının aralarında olduğu toplam 26 kişi gözaltına alındı.

Fatih'te bir diskoda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, söz konusu adrese baskın düzenledi.

Edinilen bilgiye göre müşteri kılığında diskoya giren polisler, saati 200 TL'ye fuhuş yapmak için anlaştı. Pazarlığın sona ermesinin ardından polisler, dışarıda bekleyen ekiplere SMS atarak baskının yapılması için start verdi. Mesajın gelmesiyle diskoya baskın düzenlendi.

Polisler, aralarında Rus, Moldova ve Özbek uyruklu 20'i kadın da bulunduğu toplam 26 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra emniyete götürüldü. Sağlık kontrolü için hastaneye gelen kadınlar yüzlerini gizlemeye çalıştı. Yabancı kadınların Kabahatler Kanununa göre işlem yapıldıktan sonra sınır dışı edileceği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.