Yaz spor okulu ödülleri sahiplerini buldu

Yaz spor okulu ödülleri sahiplerini buldu
Küçükçekmece Belediyesi ‘2015 Yaz Spor Okulları Turnuvası'nın kazananları belli oldu.
Küçükçekmece Göl kenarında gerçekleştirilen ödül törenine Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, meclis üyeleri ve pek çok Küçükçekmeceli öğrenci ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törende konuşan Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi olarak sporu ve sporcuları her zaman desteklediklerini belirterek, “Burada başarılı olan gençlerimizi tebrik ediyorum. Geleceğe ne kadar güzel çocuklar yetiştirirsek dünyamız o kadar güzel olacak. Spor yapılarak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır. Umarım buradaki bu başarıları ömür boyu sürer” dedi.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise annelere 'çocuklarınızla ne kadar övünseniz azdır' diye seslenerek, " Çocuklar yaz spor okulları sayesinde zararlı bağımlılıklardan uzak kalıyor. Buralardan dünya şampiyonları yetiştirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

5.914 ÇOCUK YARARLANDI

Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları’ndan 2015 yılında, 31 tesiste 54 Eğitmen eşliğinde 5.914 öğrenci  yararlandı.

Törende, 21 branşta (futbol, futsal, yüzme, basketbol, voleybol, hentbol, badminton,  masa tenisi, tenis, oryantiring, karate, taekwondo, aikido, güreş, cimnastik, binicilik, kürek, geleneksel okçuluk, hemsball, bisiklet ve atletizm) başarılı olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Ödül töreninde katılımcılar akrobasi gösterileriyle keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerin hazırladığı karate ve geleneksel okçuluk gösterileri de ilgiyle izlendi. Başkan Karadeniz ve Kaymakam Kaya'nın geleneksel okçularla birlikte, ok atması da renkli görüntüler oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.