Yeniay’dan geri dönüşüm hedefleri

Yeniay’dan geri dönüşüm hedefleri
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve birlikte çalıştıkları firma temsilcileriyle bir araya gelerek, geri dönüşüme yönelik faaliyetleri ve hedefleri değerlendirdi.

Geri dönüşümdeki rekor çalışmalarla adından söz ettiren Küçükçekmece Belediyesi, konuyla ilgili faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

‘DÖNÜŞÜMÜ ÇOK ÖNEMSİYORUZ’

Düzenlenen toplantıda temizlik işleri personeli ve firma temsilcileri ile  bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, geri dönüşümü çok önemsediklerini ifade ederek, ilçedeki çalışmaları değerlendirdi. Yeniay, geri dönüşüm faaliyetleri kapsamında ilçede aylık ortalama 2500 ton ambalaj atığına, atık pilde senede 4.5 ton ortalamaya,  atık yağda yıllık ortalama 85 tona, cam atıklarda ise ayda yaklaşık 100 tona ulaştıklarını belirterek, personele ve duyarlılıklarından dolayı Küçükçekmeceli vatandaşlara teşekkür etti.

HEDEFLER KONUŞULDU

Firma temsilcilerine ve personele başarılı çalışmalarından dolayı plaket veren Yeniay, toplantıda geri dönüşümde yıl sonuna dek ulaşmayı hedefledikleri rakamlara da dikkat çekti. Başkan Yeniay, ‘ 2005 yılından bu yana sürdürülen başarılı çalışmalarla hem doğaya hem de ekonomiye büyük katkılar sağladık. Bu doğrultuda 2013 yılı sonuna kadar,  atık pillerde 10 ton, kızartmalık yağlarda 90 ton, camda ise 110 ton atığa ulaşmayı hedefliyoruz. Elektronik atıklarla ilgili çalışmalarımız da devam etmektedir. ’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.