Yılmaz Vural aranıyor

Yılmaz Vural aranıyor
Şike soruşturması kapsamında Konyaspor eski Teknik Direktörü Yılmaz Vural aranıyor. Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ile İstanbul Büyükşehir Belediye oyuncusu İbrahim Akın'ın da ifadesi alınacak.

Bir şike iddiası daha: Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı Konyaspor maçında şike yapıldığı iddia edildi.
 
Emniyet güçleri geçen yıl Konyaspor’un hocası olan Vural'ı gözaltına almak için arıyor.
 
Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı karşılaşmada sarı-lacivertli takımın gollerini Semih Şentürk ve Niang kaydetmişti.
 
ADALI GERİ ÇAĞIRILACAK

Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın da Türkiye Kupası maçı için Beşiktaş'ın eski futbolcusu İBB'li İbrahim Akın’a “Bu maçta oynama sakın. Seni mutlaka Beşiktaş’a alacağım” dediği iddia edilmişti.
 
Serdal Adalı bu sabah Avusturya'daki yeni sezon hazırlıkları için kafile başkanı olarak takımla kampa gitti. Adalı, havaalanında sorulara "Yargıya intikal etmiş konu hakkında konuşamam" şeklinde cevap verdi.
 
AVUKATI SERKAN'I GÖNDERMEDİ
 
Gençlerbirlği oyuncusu Serkan Çalık'ın ise Almanya'da aldığı haber üzerine, kulüp yetkililerine "İlgim yok, ilk uçakla geliyorum" dediği bildirildi.

Fakat dün gece Türkiye'ye dönmeyen Çalık ile kulüp yetkililerinin bugün tekrar görüştüğü ortaya çıktı. Serkan Çalık'ın avukatı tarafından gönderilmediği ve olayın şeklinin birkaç gün içersinde belli olacağı ifade edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.