Ziraat Odasına Çetin Başkan

Ziraat Odasına Çetin Başkan
Çatalca Ziraat Odası Başkanlığı seçimi geçtiğimiz Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleşti. Gazetemize de geçtiğimiz haftalarda yapacağı projeleri sıralayarak delegelere ve çiftçilere kendisini tanıtan Ziraat Mühendisi Seyit Çetin

 

 

Ziraat Odası Genel Kurulunda seçimler bölümüne geçildikten sonra çok seviyeli konuşmaların yapılması gözlerden kaçmaz iken adayların birbirlerine yönelik hiçbir ithamda bulunmaması da takdir ile karşılandı. Seyit Çetin yaptığı konuşmasında güzel projelerinin olduğunu ve çiftçiliği Çatalca’da daha güzel yerlere getireceğini ifade etti.

 

Sami Selvi de aynı şekilde bir konuşma gerçekleştirirken, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu ve Kaymakam Dr. Nevzat Taşdan da birer konuşma gerçekleştirdiler.

 

Seçimlerin yapılması ve oyların sayılması esnasında CHP İL Başkanlığındaki programdan dönen başkan Cem Kara yeni Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin’in isminin açıklanması esnasında salona girdi ve Çetin’i ilk tebrik edenler arasında yerini aldı.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmasında ilçenin gelecekte İstanbul gibi bir metropolde tarımsal anlamda çok daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

 

Çatalca Ziraat Odası seçimleri Ziraat Mühendisi Seyit Çetin’in yeni başkan olması ile sonuçlanırken, ilk defa bir ziraat odası yönetimi ve meclisinde hiçbir muhtarın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber:Bahadır Sügür -GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.