Adliye terasında şike toplantısı

Adliye terasında şike toplantısı
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk ile Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nin terasında yarım saat görüştü. Görüşmelerini gerçekleştiren Aydınlar, Emniyet Müdürlüğü'ne geçerek Hüseyin Çapkın


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı  Mehmet Ali Aydınlar, soruşturmanın bitmesinin çok uzun süreceğini belirterek,  “Dolayısıyla biz delillere göre hareket etmek zorundayız” dedi. 

Aydınlar ve TFF başkanvekilleri Lutfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ ile  Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde  soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk ile yaklaşık 45 dakika görüştü.

Adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Aydınlar,  “Savcı beyle görüştük. Soruşturma hakkında bilgi aldık. Birlikte takip edeceğiz.  Şu anda söyleyeceğimiz başka bir şey yok” dedi.  

Basın mensuplarının, “15 Temmuz'a kadar UEFA'ya Şampiyonlar ligi ön  elemelerinde oynayacak takımın isminin bildirilmesi gerekiyor. 15 Temmuz'a kadar  bir karar verecek misiniz?” şeklindeki sorusuna Aydınlar, “Zamanın farkındayız.  Zaman darlığı var. Bu süreyi iyi değerlendireceğiz. Bu takvime uyacağız  diyebilirim” yanıtını verdi.

Savcılıktan herhangi bir belge almadıklarını belirten Aydınlar, 15  Temmuz'a kadar mümkünse karar çıkacağını ifade etti.

“TFF'nin tutumu nasıl olacak. Soruşturma bitmeden bir karar verilecek  mi?” sorusunu da Aydınlar, “Soruşturmanın bitmesi çok uzun sürebilir.  Dolayısıyla biz delillere göre hareket etmek zorundayız. Ama şu anda bu kadar  konuşalım. Daha sonra yine konuşuruz” şeklinde cevapladı.

Mehmet Ali Aydınlar, sonrasına emniyete gitti ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile biraraya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.