AK GENÇLER DESTANI YAŞATTI

AK GENÇLER DESTANI YAŞATTI
AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitleri’ni Anma Programında sahne alan Tiyatro oyuncusu Ali Solmaz, Çanakkale Destanı ile ilgili konuşmasıyla salonda bulunan herkesi ağlattı.

AK PARTİ Silivri İlçe Gençlik Kolları tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı münasebetiyle organize edilen şehitleri anma programında duygu yüklü anlar yaşandı. Silivri’nin yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden biri olan tiyatro oyuncusu Ali Solmaz’ın, davetlileri zamanda bir yolculuğa çıkartarak destanın yazıldığı yıllara götürdüğü dakikalarda gözyaşları sel olup akarken şehitler minnet ve şükranla yâd edildi. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç konuşmasında, o günkü gibi salonu dolduran gençlerin de gerektiğinde destan yazmaya hazır olduklarına vurguda bulunarak “Türkiye üzerine hesapları olanlar bilsinler ki, gerektiğinde aynı destanı yazman için bekliyoruz” dedi.

ÖNCE İSTİKLALL MARŞI, ARDINDAN KUR’AN TİLAVETİ OKUNDU

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç’un açılış konuşmasını yaptığı program İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla devam etti. Hafız Servet Kalın tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından, Çanakkale Destanı’nı anlatan slâyt gösterisi yer aldı.




SOLMAZ HERKESİ AĞLATTI

Çanakkale Zaferinin 100. Yılı Kutlaması ve Şehitleri anma Programı’nda davetlileri Çanakkale Destanının yazıldığı yıllara götüren oyuncu Ali Solmaz’ın muhteşem performansı ayakta alkışlandı. Solmaz’ın Çanakkale Zaferinin nasıl kazanıldığıyla ilgili duygusal anlatımı salonda bulunan herkesi gözyaşlarına boğdu.  Program sonunda AK parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, Tiyatro Oyuncusu Alisolmaz ile eşi Meve Olmaz’a çiçek takdim ederek, teşekkür etti.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.