AK Parti'den minik Aylan için ilginç eylem!

AK Parti'den minik Aylan için ilginç eylem!
AK Parti Trabzon Gençlik Kolları sığınmacıların dramına dikkat çekmek için yaptığı ‘sıradışı’ eylemle sosyal medyada tartışma konusu oldu.
AK Parti Trabzon Gençlik Kolları, Bodrum’dan çıktıkları umut yolculuğunda su alıp ters dönen bottan düşerek annesi ve ağabeyiyle yaşamını yitiren beş yaşındaki Aylan Kurdi’nin ardından ‘sıradışı‘ bir eylem yaptı.

61saat.com’un haberine göre Trabzon Şana’da bir araya gelen AK Parti Gençlik Kolları, minik Aylan’ın cansız bedeni gibi kıyıya uzandı. AK Parti’li Başkan Halim Yılmaz, burada yaptığı basın açıklamasında“İnsanlığın sahile vurduğu anların, dehşet görüntüleri için buradayız. Küçük bir bedenin sığmadığı koca ülkede yaşamın utancı için buradayız” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları, Suriyeli sığınmacıların durumundan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve Mısır’da darbe yaparak cumhurbaşkanı olan Abdülfettah es Sisi’yi sorumlu tuttu.

Grubun taşıdığı pankartta ise minik Aylan’ın cansız bedeniyle birlikte, “Kıyıya vuran bu Suriyeli çocuğun cesedi değil de balinalar olsaydı dünya ayağa kalkardır” ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.