Aziz Yıldırım Tutuklandı

Aziz Yıldırım Tutuklandı
Fenerbahçe Spot Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın mahkeme sorgusu tamamlandı;mahkeme tutukladı...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Yıldırım mahkemedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Metris Cezaevi’ne gönderilecek.



Bugün saat 14.05 sıralarında hastaneden çıkarılan Yıldırım saat 14.25 sıralarında adliyeye getirildi. Yıldırım'ın mahkeme sorgusu aralıklara 18.30 a kadar sürdü. Aziz Yıldırım'ın avukatı; "Mahkeme bitti kararın açıklanmasını bekliyoruz" dedi.

Şeker ve tansiyon rahatsızlığı bulunan Yıldırım'a tost ve ayran verildi. Yıldırım'ın fenalaşmaması için sorguya 5-10 dakikalık aralar verildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın sağlık sorunu düşünülerek tedbir amaçlı adliye önünde ambulans bekletiliyor.


Şike iddiaları kapsamında gözaltına alınan ve dün mahkemedeki sorgususu sırasında şekerinin 240'a çıkması üzerine Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Aziz Yıldırım yeniden adliyeye getirildi. Hastanenin Başhekimlik kapısından yürüyerek ambulansa bindirilen Yıldırım geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Yıldırım'ın yürüyerek adliyeye girmesinin ardından ambulansla birlikte gelen sağlık ekibi de adliye içerisine girdi.

DESTEK GÖSTERİSİ ALTINDA ADLİYEYE GİRDİ

Yıldırım'ın adliyeye girişi sırasında bir grup Fenerbahçe taraftarı Yıldırım lehine slogan attı ve üzerinde Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı bulunan Fenerbahçe bayrağı açtı.

YILDIRIM YENİDEN HAKİM KARŞISINDA

Aziz Yıldırım'ın mahkemedeki sorgusuna, gece yarısı rahatsızlanması üzerine ara verilmişti. Yıldırım'ın, sorgusu sırasında adliyede bulunan sağlık görevlilerinin sağlık durumunun ifadeye elverişli olmadığını belirtmesi üzerine nöbetçi hakim tarafından hastaneye gönderilmesine karar verilmişti. Yıldırım 3 avukatıyla birlikte yeniden hakim karşısına çıktı.


FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞKANI YILDIRIM BİR KEZ DAHA ADLİYE'DE

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanma talebiyle hakim karşısında çıktığı sırada fenalaşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tedavisinin ardından öğle saatlerinde yeniden İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Dün gece Ambulansla kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi'nden yine Ambulansla çıkan Yıldırım, saat 14:28 sularında adliyeye giriş yaptı. Yıldırım'ın taburcu edilirken hastanenin Başhekimlik kapısından çıkarılması ve adliyeye de hakim ve savcıların kullandığı kapıdan girmesi dikkat çekti. Polis İstanbul Adliyesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yıldırım'ın tekrar hakim karşısına çıkması bekleniyor.

ŞEKERİ 240'A ÇIKTI

Futbolda şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk tarafından önceki gün ifadesi alınan Aziz Yıldırım, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etmişti. Yıldırım’ın şekerinin 240 çıkması ve sağ bacağında yürümesini engelleyecek kasılma olması üzerine hakim Hadi Çağdır, Yıldırım’ın Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesine karar vermişti. Geceyi hastanede geçiren Aziz Yıldırım dün akşam saat 20.30’da beyaz sivil araç ve bir ambulans eşliğinde Beşiktaş’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne getirildi.

YILDIRIM GAZETE OKUDU

Trafikte durmak zorunda kalan ambulansın içinde Yıldırım'ın mavi dosya içine konulmuş bir gazete sayfasını incelediği görüldü.

AZİZ YILDIRIM'IN AMBULANSI TRAFİĞE TAKILDI

Futbolda şike soruşturması kapsamında mahkemeye çıkartılan Aziz Yıldırım fenalaşarak hastaneye sevk edilmişti. Yıldırım'ı adliyeden çıkartarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk eden ambulans, adliyeden ayrıldıktan sonra birkaç dakika trafiğe takıldı. Bu sırada ambulansın içinde bulunan Aziz Yıldırım'ın, mavi dosya içine konulmuş bir gazete sayfasını incelediği görüldü. Yıldırım'ı taşıyan ambulans, trafiğin açılmasıyla birlikte Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hareket etti.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN DESTEK

Öte yandan adliye önünde bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, mahkemede olan Aziz Yıldırım’ın destek verdi. "Herzaman her yerde Fenerbahçe", "Aziz Yıldırım", "Fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana" şeklinde slogan atan taraftarlar, Aziz Yıldırım adliyeden çıkana kadar adliye tezahürat yapıp bekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.