Bırakın...Yumurta beni yıldıramaz

Bırakın...Yumurta beni yıldıramaz
Munzur Kültür ve Doğa Festivali’ne katılan CHP’li Kamer Genç’e kürsüde konuşma yaptığı sırada BDP’li bir belediye üyesi yumurta attı. Olaya görevlilerin müdahale etmesini istemeyen Genç, “Bırakın... Yumurtayla beni yıldıramazlar” dedi

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, 11’inci Munzur Kültür ve Doğa Festivali kapsamında önceki gece Ovacık İlçesi’nde düzenlenen etkinliğe katılarak konuşma yaptı. İlçe merkezindeki Hükümet Meydanı’nda verilen mini konserden önce sahneye çıkarak konuşma yapan Genç’e, yumurta atıldı. Yumurtalardan birinin isabet ettiği Genç, görevlilerin gruba müdahalesine izin vermedi. Genç, görevlileri uyararak, “Bırakın, bırakın. Onlar yumurta atarak beni yıldıramazlar” dedi. Konuşmasına kaldığı yerden devam eden Genç daha sonra yerine geçerek konseri izledi.

BDP’li üye: İçkiliydim

Genç’e yumurta atanın BDP’li Belediye üyesi Akın Gedik olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Gedik’in ilk ifadesinde, aldığı alkolün etkisiyle hareket ettiğini söylediği belirtildi. Genç ise düzenlediği basın toplantısında, kendisine yumurta atılmasının arkasında organize bir gücün olduğunu savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.