Bülent Çelik'ten 10 Kasım mesajı

Bülent Çelik'ten 10 Kasım mesajı
Adalet Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Çelik, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çelik, yayımlamış olduğu mesajında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurarak bizlere en değerli mirası bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum” dedi.

Çelik, “Yalnızca bizim tarihimiz değil, dünya tarihi açısından istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Bugün O’nun işaret ettiği çağdaş ve aydınlık yolda, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 82. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyor, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla yad ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.