Büyük ikramiye 5 günde üç kez aynı yere çıktı!

Büyük ikramiye 5 günde üç kez aynı yere çıktı!
Süper Loto, Sayısal Loto ve On Numara’nın 25-29 Haziran arasındaki çekilişlerinde büyük ikramiyeyi Ankara Çankaya’da oynayanlar kazandı. Şanslı Çankayalılar, 3 çekilişte 16.7 milyon lira aldı.

Milli Piyango'nun 5 gün içindeki yaptığı 3 ayrı çekilişinde büyük ikramiye Çankaya'ya vurdu. 5-29 Haziran günlerinde yapılan On Numara  Sayısal Loto ve Süper Loto'da toplam 16 milyon 685 bin liralık büyük ikramiye, Çankaya'dan kupon yatıran talihlilerin oldu.

Süper Loto'nun 25 Haziran tarihinde yapılan çekilişinde 6 rakamı tek kişi bildi ve büyük ikramiye olan 14 milyon 819 bin TL, Ankara Çankaya'daki talihlinin oldu.

27 Haziran'da yapılan Sayısal Loto'da ise 1 milyon 360 bin TL olan büyük ikramiye Ankara'nın Çankaya ilçesi ve Yenimahalle İlçesi'ne gitti.

29 Haziran'daki On Numara'da da 10 sayısı bilen tek kişi Çankaya'dan çıktı ve 506 bin 812 TL kazandı.

Geçtiğimiz yıllarda da büyük ikramiye Yenimahalle ve Çankaya'ya vurmuştu. Milli Piyango yetkilileri İstanbul, Ankara ve Antalya'nın en yüksek oyun oynama hasılatına sahip olduğunu bu nedenle bu üç ilin ilçelerine piyango vurma olasılığının daha fazla bulunduğunu belirtiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.