CHP İL BAŞKANINDAN TÜRAM'A ZİYARET

CHP İL BAŞKANINDAN TÜRAM'A ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Silivri’ye bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Silivri Belediyesi Tarım Merkezi ve Özel Tarım Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü arifesinde Silivri’de bir dizi ziyarette bulundu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe örgütüne yaptığı ziyaretin ardından Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni ziyarete gelen Kaftancıoğlu’na merkezi dolaştırarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üretim seralarından, tarlalara, aromatik bitkilerin yer aldığı seyir terasından, eğitim sınıflarına kadar tüm alanları tek tek inceleyen CHP İl Başkanı, serada çiçek eken kadınlarla bir araya gelerek kadınlar gününü tebrik etti. Kadınlar da Kaftancıoğlu’na yemeni hediye ederek kadınlar gününü kutladı. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuklara, merkezde yetiştirilen ürünlerden ikram edildi.
 
TARIM KOLEJİNİ DE ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz Eylül ayında eğitim hayatına başlayan Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti. Silivri Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kaftancıoğlu, Işıklar ve ekibini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.