CHP'li Özgür Özel'den yeni anayasa açıklaması

CHP'li Özgür Özel'den yeni anayasa açıklaması
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Iğdır İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, CHP kadroları aynı anda birçok şehirde yaygın çalışmalar yaptığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun il ziyaretleri yaptığını hatırlatan Özgür Özel, "Bütün ilçeleri, orada ziyaret edilebilecek tüm yapıları, sivil toplum kuruluşlarını, meslek örgütlerini ziyaret edip, kanaat önderleriyle randevulaşıp sonra da sayın Genel Başkanımız o ildeki kanaat önderleriyle, muhtarlarla, o ilin sorunlarına önceden hakim olunmuş, eline o ille alakalı bilgiler gelmiş şekilde çalışmalar yapıyor."

YENİ ANAYASA TARTIŞMALARINA DEĞİNDİ

Yeni anayasa hakkında yapılan tartışmalara değinen Özgür Özel, CHP'nin 16 Nisan 2017' yılında anayasanın değiştirilmesiyle alakalı uyarıda bulunduğunu anlattı.

Özgür Özel, "Önce anayasayı değiştirip sonra seçim yapmak değil, önce seçimi yapıp yeni bir parlamento oluşturup, herkesin sözü neyse o sözü tutacağı bir anayasa yapmak hepimizin boynunun borcudur."

KADINA ŞİDDETİN ÖNÜNÜ AÇTI

Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine değinen Özgür Özel, sözleşmenin kaldırılmasıyla bayana karşı şiddetin önünün açıldığını savundu.

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.