CHP’li Öztrak’tan Erdoğan’a yanıt: Milletimizin başına taş olup yağdınız

CHP’li Öztrak’tan Erdoğan’a yanıt: Milletimizin başına taş olup yağdınız
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, önemli açıklamalarda bulundu.

Faik Öztrak'ın açıklamaları ise şöyle:

Bugün AK Parti grubunda büyük bir hezeyana şahit olduk. AK Parti mübarek miraç kandilini bile dinlemedi. 10 parmağında 10 kara partimize süzdü. Elbette kötü söz sahibine aittir. Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar.

Allah'a çok şükür bizlerin evinden çanta çıkmaz, ayakkabı kutusu çıkmaz. Para sayma makinesi çıkmaz, kasalar hiç çıkmaz. Yine Allah'a çok şükür ki bizim partimizde evdeki paraları sıfırlama talimatı veren babalar hiç olmadı.

Bizler de evlatlarımıza evdeki paraları sıfırla talimatını hiçbir zaman vermedik. Vermeyiz de. Böyle bir utancı babalarımız bizlere yaşatmadı. Biz de evlatlarımıza yaşatmadık. Yaşatmayacağız.

Sayın genel başkanımız da ben de devlette kariyer merdivenlerini alnımızın akıyla, hak ederek adım adım tırmandık. Hiçbir yere paraşütle gelmedik.

2001' yılında Türkiye'nin en büyük krizlerinden birinden sonra devletimiz bana hazinesini emanet etti. Müsteşar oldum. Takım olarak gece gündüz çalıştık.

Ekip olarak 2 çeyrekte ekonomiyi krizden çıkaracak programı açıkladık. 2001 yılında yüzde 5.8  virgül daralan ekonomiyi 2002' yılında yüzde 6.4 büyüttük.

Dünyada en yüksek enflasyona sahip 15 ekonomiden biriyiz.

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.