CHP'li vekil Meclis'e koçla gitti

CHP'li vekil Meclis'e koçla gitti
CHP'li Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis'e aracının bağajında getirdiği koçla gitti..


CHP'li Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, Meclis'e aracının bagajında getirdiği koçla gitti. Girişte basın açıklaması yapan Öğüt, zapt etmekte zorlandığı koçun pislettiği yerleri kendi elleri ile temizledi.

"KOYUNLUK BİTTİ"
Burada seçmene "Koyunluk bitti, koç olma zamanı" mesajı veren Öğüt, "Halk koç olarak kafa sallayacak ve AK Parti iktidarını yıkacak" ifadelerini kullandı.

"TÜKETİCİ PROTEİN ALAMIYOR"
Ensar Öğüt, Türkiye'de bir kişinin yılda ortalama 12 kilo et yediğini ve bunun yetersiz olduğunu ifade ederek, "Ülkemizde 5 yıldan beri ithalat yapılıyor. 2010 yılında başlayan et ve hayvan ithalatına yaklaşık 5 milyar dolar para ödendi. Tarım ürünlerine AK Parti döneminde 80 milyar dolar civarında para ödendi. Bugün tüketici eti 30-40 liraya et yiyor, et yiyemediği için protein alamıyor" dedi.



"KÖYDE HAVYAN KALMADI"
İthal et ile etin ucuzlatılamayacağını ifade eden Öğüt, "Köyde hayvan kalmadı, hayvan kalmayınca insanlar göç ediyor. Büyükbaş Türkiye'de yok olma durumuna geldi. Vatandaşın ucuz et alabilmesi için köylünün kalkınması lazım. İthal ete ödenen parayı köylümüze ödeyelim ve köylümüzü kalkındıralım" diye konuştu.



"KOÇA EZİYET ETMİŞ OLMUYOR MUSUNUZ?"
Bir gazetecinin "Koçu bagajda getirerek hayvana eziyet etmiş olmuyor musunuz?" şeklindeki sorusuna Öğüt, "Hayır, en iyi şekilde yemlerini vererek getirdik" yanıtını verdi.



"KOYUNLUK BİTTİ, KOÇ OLMA ZAMANI"
Koçu tutmakta zorlanan Öğüt, "Bu bizim bagajda geldi. Polisin bir kabahati yok. Arabayı ben kullandığım için kimse bakmadı. AK Parti hükümeti 2015 seçimlerinde artık halkı koyun olarak göremeyecek. Halk koç olarak kafa sallayacak ve AK Parti iktidarını yıkacak" şeklinde konuştu.



Koçu bir müddet gezdiren Öğüt, tekrar aracının bagajına koydu. Öğüt, daha sonra basın açıklaması esnasında koçun pislediği yerleri eline aldığı fırça ile temizledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.