Dizi filmlerde olur sanırdım

Dizi filmlerde olur sanırdım
Büyükçekmece’de taksi şoförlüğü yapan Z.B. (42), 19 yıllık eşi C.B.’nin kendisini aldattığını, sevgilisinden çocuk aldırdığını ve kürtaj işlemi için de imzasının taklit edildiğini öğrendi.
 2012’de yaşanan kürtaj olayını 2014’te öğrenen ve eşine boşanma davası açan Z.B., hastaneden, kürtajı yapan doktordan, eşi ve eşinin sevgilisinden avukat Yaprak Gizem Kara kanalıyla dava açıp 470 bin TL’lik tazminat talep etti.

‘SOKAĞA ÇIKAMIYORUM’
 
“19 yıl aynı yastığa baş koyduğunuz eşiniz sizi başka bir erkekle aldatıyor ve bir de hamile kalıp gizlice kürtaj yaptırıp çocuğu aldırıyor” diyen Z.B., şunları söyledi: “Anlattıklarında duyduklarıma inanamadım. Karım C.B.’yi öldürüp sonra intihar etmeyi düşündüm. 4 çocuğumu düşünüp vazgeçtim. Onları yapayalnız bırakamazdım. Ama yaşananlardan sonra sokağa çıkamaz oldum. Birileri bir şey diyecek diyecek diye kimseyle konuşmuyorum. Bu tür olaylar sadece dizi filmlerde olur sanıyordum.

Ama her nedense benim başıma da geldi. Eşimin beni aldattığını öğrenince savcılığa gidip şikâyetçi oldum. Eşim de ifadeye çağrılmış, ‘Kocamla aramda sorunlar vardı. Bir anlık nefretim sebebiyle Mustafa diye ismini bildiğim kişiyle ilişkiye girdim. Hamile kaldığımı anlayınca kürtaj olmamı söyledi. Kürtaj için o kişi kocamın yerine imza attı. Hastane masrafını ödedi. O tarihten sonra bir daha görmedim’ diye ifade vermiş.”
 
‘BOŞANMA DAVASI AÇTIM’
 
Olayın ardından boşanma davası açtığını söyleyen Z.B., şöyle devam etti: “Toparlanmaya çalışıyorum. Sabah hava aydınlanmadan işe, akşam da mesai biter bitmez gece karanlığında evime gizlice girip çıkar oldum. Bu kadın beni ve çocuklarımı yerin dibine soktu. Aldatma olayını bilen herkes arkamdan fısıldayarak konuşuyor.” 4 ay önce karısının 16 yaşındaki kızını da alıp ortadan kaybolduğunu anlatan Z.B., “Savcılığa başvurup kızımın bulunmasını istedim. 4 aydır kızımdan haber alamadım. Kızıma doğru örnek olacağını sanmıyorum. Kızım daha 16 yaşında. Annesini örnek alıp yanlış bir şeyler yapmasından korkuyorum” dedi.
 
‘ÇOCUKLARIMA BAKARIM’
 
Bundan sonraki tek amacının çocukları olduğunu söyleyen Z.B., “O kadından boşanıp mümkünse onu hiç görmek istemiyorum. Tek amacım her şeye onsuz başlamak. Çocuklarımla huzur içinde yaşamak. Onların hem annesi hem de babası olacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.