Erdoğan: Milletin Geleceğini 3-5 Teröriste Bırakmayacağız

Erdoğan: Milletin Geleceğini 3-5 Teröriste Bırakmayacağız
Terör olaylarına değinen Erdoğan, "Ülkede şehitler tepesi boş kalmadı öyle anlaşılıyor ki boş da kalmayacak. Milletin geleceğini 3-5 teröriste teslim etmeyeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Yönetim Kurulu üyeleri ve üniversite rektörlerini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Konuşmasında son günlerde yaşanan kanlı terör olaylarına değinen Erdoğan, "Şairin dediği gibi ülkede şehitler tepesi boş kalmadı öyle anlaşılıyor ki boş da kalmayacak. Milletin geleceğini üç beş teröriste, üç beş iş birlikçiye teslim etmedik ve etmeyeceğiz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bu toplantıyı milletçe üzüntülü ve öfke içinde olduğumuz bir günde gerçekleştiriyoruz. Dağlıca'da yapılan saldırıda 16 askerimizi şehit verdik. bu sabah da Iğdır'da düzenlenen bombalı saldırıda 13 polisimizi şehit verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.

"ÜLKEDE ŞEHİTLER BOŞ KALMAYACAK"

Şairin dediği gibi ülkede şehitler tepesi boş kalmadı öyle anlaşılıyor ki boş da kalmayacak. Milletimizi bin yıldır vatanımız olarak sahip çıktığımız Anadolu coğrafyasından söküp atmak isteyenler hezimete uğradılar. Bundan sonra da ülkemizin birliğine beraberliğine göz dikenler yine aynı hüsranı yaşayacaktır. Türkiye bizim ortak hayat alanımız, ortak geleceğimizdir. Birliğimize, beraberliğimize sahip çıkmalıyız. Yani yerli olmalıyız. Yerli olmak kendi çıkarlarımızdan vazgeçebilmeyi gerektirmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.