Fenerbahçeli yöneticiler adliyede

Fenerbahçeli yöneticiler adliyede
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir ile Asbaşkan Ali Koç, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.

Nihat Özdemir ve Ali Koç, beraberlerindeki bazı kişilerle, adliye binasına duruşma salonlarının bulunduğu kapıdan girdi. Özdemir ve Koç, adliyeye girişleri sırasında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Fenerbahçeli yöneticiler savcıyla görüştü

Fenerbahçe’li yöneticiler Ali Koç, Nihat Özdemir ve Cihan Kamer, şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk’le görüştü.


Fenerbahçe yöneticiler sabah saat 09.30 civarında Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi.

Koç, Özdemir ve Kamer’in soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk ile görüşmek için randevu talep ettiği ve savcının randevu vermesi üzerine adliyeye geldiği öğrenildi. Yaklaşık 2 saat süreyle Savcı Berk’le görüşen Fenerli yöneticilerin, soruşturma hakkında bilgi almak için bu talepte bulunduğu da belirtildi.

YÖNETİCİLERİN ÇIKIŞINDA İZDİHAM

Adliyenin arka kapısından giren yöneticilerin çıkışında ise izdiham yaşandı. Yöneticilerden açıklama almak isteyen basın mensupları adliyenin polis kontrol noktası önünde toplandı. Dışarı çıkan yöneticiler basın mensuplarını görünce tekrar polis noktasına girdi. Bir süre burada bekleyen yöneticiler daha sonra cezaevi araçların bulunduğu bölüme yöneticilerin aracı yanaştırıldı ve polis bariyerleri açıldıktan sonra yöneticiler araca binerek adliyeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.