Gazeteci Barış Yarkadaş AKP'nin son oy oranını açıkladı

Gazeteci Barış Yarkadaş AKP'nin son oy oranını açıkladı
KRT TV ekranlarında yayımlanan Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Uğur Dündar, Elfin Tataroğlu ve Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici oldu.

KRT TV ekranlarında her salı akşamı yayımlanan Şimdiki Zaman'da daimi konuk olan gazeteci Barış Yarkadaş, AK Parti'nin son oy oranını açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin her gün "İstanbul'u geri alacağız" tweetleri attığını söyleyen Barış Yarkadaş "Sen ve senin iktidarın İstanbul'u, Ankara'yı, Adana'yı, Antalya'yı bir daha alamayacaksınız. Siz İstanbul'u tekrardan alacak olsanız Gezi Parkı'nı belediyenin elinden almazdınız."

AK Parti iktidarına çok sert sözlerle yüklenen Yarkadaş "AK Parti yüzde 28 bandına oturmuş, oy oranı yüzde 28." açıklamasını yaptı. Bunun üzerine gözler Murat Gezici'ye çevrildi ve AK Parti'nin oy oranı soruldu.

"Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 38" açıklamasını yapınca Gürkan Hacır, "AK Parti'nin oy oranı kaç?" diye tekrar sordu. Murat Gezici bunun üzerine "yüzde 29" cevabını verdi.

Kaynak: KRT TV//Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.