“Gürpınar’ın otopark sorunu yakında bitecek”

“Gürpınar’ın otopark sorunu yakında bitecek”
Atatürk Parkı’nda bulunan Yasemin Çay Bahçesi’nde Gürpınar esnafı ile buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, esnafın bölgedeki sıkıntılarını dinledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, AK Parti Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Gürpınar Mahallesi’nin esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve bölgede incelemeler yapan Başkan Uzun, nokta vuruşlarla bölgedeki sorunları çözeceklerini dile getirdi. AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu esnaf toplantısından önce bölgede incelemeler yapan Başkan Uzun, etrafına toplanan öğrencilerle de yakından ilgilendi. Toplantı sırasında esnafın sorunlarını dinleyen ve aldığı notlar üzerinden açıklamalar yapan Başkan Uzun, sıkıntıların giderilmesi için talimat verdi.

“Gürpınar da gözle görülür çok iş başardık…”

Gürpınar’ın en büyük problemi olan imar sorununu çözdüklerini dile getiren ve geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan yolların ve kaldırım tamirlerinin bölgeye büyük değişiklik kattığını ifade eden Başkan Uzun, “Herkes yaptığımız işleri görüyor. Gürpınar’ı köy halinden şehir haline taşıyoruz. Biz her şey tamam demiyoruz, tabii ki eksiklerimiz de var, bunları da zaman içerisinde çözerek bölgemizi iyice rahatlatacağız” ifadelerini kullandı.

Otopark artık sorun olmayacak!

Toplantıda çoğunlukla esnafa söz veren Başkan Uzun, yol üstünde dükkânları olan esnafın otopark sorununu da not aldı. Yaya kaldırımlarının yeterliliğinden bahseden ve yapılan çalışmalardan dolayı da teşekkür eden esnaf, otopark sorunu çözülürse işlerinin de düzeleceğini dile getirdi. Bölgede bulunan Karakolun kaldırılacağını belirten Başkan Uzun “ Karakolu buradan kaldırıp, o bölgeye katlı otopark yapmayı düşünüyoruz. Bu projeyi hayata geçirerek, sorunu ortandan kaldıracağız.” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.