Haraç Çetesine Operasyon

Haraç Çetesine Operasyon
İstanbul polisi, Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'ndeki Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi'ndeki bir iş yerinden silah zoruyla para isteyen çeteye üye 4 kişiyi gözaltına aldı.
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'ndeki Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi'ndeki bir işyerinden tehdit ve silah zoruyla para isteyen çeteye üye dört kişiyi gözaltına aldı.

SİLAH ZORUYLA PARA İSTEDİ
Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'ndeki Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi'nde, Cihan E.'ye ait işyerine gelen kimliği belirsiz silahlı dört kişi, tehdit ve silah zoruyla para istedi.

SİLAHLI KİŞİLERİ İKNA EDEREK YOLLADI
Bunun üzerine dükkan sahibi Cihan E. çeşitli bahanelerle silahlı kişileri ikna ederek yolladı. İşyeri sahibi, şüphelilerin gitmesinin ardından İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri Cihan E.'nin dükkanına gelerek incelemede bulundu. Ekipler, Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi'nde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alarak silahlı şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

ZANLILAR YERALTI DÜNYASININ TANINMIŞ İSİMLERİ
Yapılan inceleme sonucunda, zanlıların, yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Orhan Y. ve adamları Ergin Y., Coşkun T. ve Yüksel A. olduğunu tespit etti.

4 ADRESE EŞZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ
Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri şüphelilerin yaşadıkları adresleri belirleyerek, dün Beylikdüzü, Bayrampaşa ve Büyükçekmece'deki dört adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, Orhan Y. ve üç adamı yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde arama yapan polis ekipleri, iki ruhsatsız, iki de kurusıkı tabanca ele geçirdi.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİLER 
Gözaltına alınan zanlılar, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. Emniyet'teki işlemleri tamamlanan dört kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi./Haberler




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.