'Her an savaş için hazırız'

'Her an savaş için hazırız'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5'nci Büyükelçiler Konferansı dolayısıyla verilen akşam yemeğinde konuştu

 Başbakan Erdoğan, barışın tarafında olduklarını belirterek, "Barış için ne bedel ödenmesi gerekiyorsa biz bunu ödedik, ödüyoruz ve ödeyeceğiz" diye konuştu. Toprakları korumak için aslı bir tereddüt için olmayacaklarını vurgulayan Başbakan Erdoğan, "Her an, her imkanımızla savaş için hazırız" dedi.

 ESAD 2 YIL DAHA DİKTATÖRLÜK YAPABİLSİN DİYE 60 BİN SİVİL ÖLDÜ

 5’nci Büyükelçiler Konferansında büyükelçilere seslenen Başbakan Erdoğan, Suriye Lideri Beşar Esad’ın uluslararası kamuoyunun tüm uyarılarına rağmen oyalama taktiği uyguladığını savunarak, "Esad, 2 yıl daha diktatörlük yapabilsin diye Suriye’de 60 bin sivil öldü" dedi.

 HER AN HER İMKANIMIZLA SAVAŞ İÇİN HAZIRIZ

 Her zaman barıştan yana olduklarını, ancak ülke topraklarını korumak noktasında bir tereddüt içinde olmayacaklarının altını çizen Başbakan Erdoğan şöyle konuştu: "Barış, savaştan çok daha fazla bedel ister. Savaş, kolay olandır. Zor olan barıştır. Biz kolayın değil, zor olanın tarafındayız.

Savaşın değil, barışın tarafındayız. Barış için ne bedel ödenmesi gerekiyorsa biz bunu ödedik, ödüyoruz ve ödeyeceğiz. Her an, her imkanımızla savaş için hazırız. Gerektiğinde de topraklarımızı korumak noktasında asla bir tereddüt içinde olmayız, ama son ana kadar barış için mücadele eder, son ana kadar barışın tesisi için çabalarız ve çabalıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.