İlginç kanun teklifi!

İlginç kanun teklifi!
MONDROS'TAN İSTANBUL'A Türk milletini yok olma tehlikesiyle karşı karşıya getiren olaylar tüm gerçekliğiyle bu kitapta! Mahmut Tanal, KPSS sınavından AKP’li milletvekilleri ve bakanların çocukları, yakınlarının muaf olması için kanun teklifi verdi
 



CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, KPSS sınavından AKP’li milletvekilleri ve bakanların çocukları, yakınlarının muaf olması için kanun teklifi verdi.

Genel Kurul, Başkanvekili Güldal Mumcu başkanlığında saat 15.00’te toplandı.

Genel Kurul’da gündem dışı konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Ülkedeki 80 kişinin istisnai memura alınma yoluyla umudunu sınava bağlamış olan iş, aş bekleyen insanlarımızın sorunları çok yüksek. 80 tane AKP’li milletvekili, bakanın eş dost çocuklarının istisnai yolla memurluğa atanması demektir. KPSS sınavlarıyla ilgili bir kanun teklifini verdim. KPSS’ye bundan sonra AKP’li milletvekilleri ve bakanların çocukları yakınları bu sınavdan muaf olsun” dedi.

Tanal, AK Partili vekillere de, “80 tane yakınınızı işe yerleştirmeyle ilgili hangi yapı yaptı, bunu paralel yapı herhalde yapmadı, buna da itiraz edemiyorsunuz. Türkiye’de asıl sorun işsizliktir, yolsuzluktur, adam kayırmaktır. İstisnai yoldan memur alınıyor. Kanuna karşı hile yapıyorsunuz” diye seslendi.

Odatv.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.