Instagram durduruldu hatası nedir? Instagram çöktü mü neden açılmıyor?

Instagram durduruldu hatası nedir? Instagram çöktü mü neden açılmıyor?
Instagram kullanıcıları 30 Mart 2021 Salı günü “Instagram tamamen durduruldu” hatası ile karşı karşıya kaldı. Masaüstü kullanımında herhangi bir sorun yaşanmasa bile mobil uygulamada yer alan “ınstagram sürekli şekilde donuyor” hatası kullanıcıları çok zo

Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’ı kullanan kişiler 30 Mart 2021 Salı günü mobil uygulamada erişim sorusu yaşamaya başladı.

Instagram durduruldu hatası ile alakalı resmi açıklama gelmese de kullanıcılar uygulamaya erişim problemi yaşamaya devam ediyor.

Saat 17:00'den itibaren İnstragram'ın mobil uygulamasında sorun yaşanmaya başlandı. En çok hata bildirimi android uygulama ve ios uygulama ile ilgili geldi.

INSTAGRAM DURDU HATASI İÇİN BAZI ÇÖZÜMLER

Instagram’ı tamamen kapatın Android ve iOS cihazlarda arkaplanda çalışan uygulamaları da tamamen kapatın. Arkaplanda çalışan uygulamaları temizleyerek, cihazınızın önbelleğini temizlemiş olursunuz.

Eğer bu yönteme rağmen yine sorun devam ediyorsa ikinci yöntemi deneyebilirsiniz. İkinci yöntem ise şu şekilde;

Instagram’ı tamamen kapatalım.

Android cihazlarda Google Play Store'a girip, Instagram'ın en güncel sürümünü indirin. iOS cihazlar için App Store'dan Instagram'ın en güncel sürümüne ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.