KANDEMİR İSTİFA EDİYOR….

KANDEMİR İSTİFA EDİYOR….
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir'in yarın resmi istifasını kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.

KANDEMİR İSTİFA EDİYOR….

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir'in yarın görevinden istifa edeceği öğrenildi. İddialara göre Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinde Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Başkan Yardımcısı Elif Bilici'nin hakaretlerine maruz kalan Kandemir, görevinden istifa etme kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda da Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yıldırım görevinden istifa etmişti.

Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında önceki gece başlayan konserler sırasında alanda bulunan Silivri Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi görevlisi Gülnur Bilgi ile zabıtalar arasında tartışma yaşandı. Tartışmaya Kandemir de dahil olunca olay büyüdü. Silivri'de yayın yapan haber sitelerinden adına alanda fotoğraf çeken Engelli Koordinasyon Merkezi görevlisi Gülnur Bilgi'ye zabıtalar müdahale etti. Bilgi ile Zabıtalar arasında tartışma yaşanınca Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir de olaya müdahil oldu. Bilgi ile Kandemir'in tartışmasına ise Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Basından Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici tepki gösterdi. İddialara göre Bilici ve Işıklar’ın Kandemir'e hakaret varı tavırlarına dayanamayan Kandemir ise festival alanını terk etti.

Olaylar nedeni ile istifa edeceği öğrenilen Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir'in yarın resmi istifasını kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.

Haber: Fatma Sarıbıyık

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum